in

Lerares ontkent relatie met 15-jarige jongen: ’Ik ben te klein voor dat st*ndje’

Een Britse lerares die wordt verdacht van een s*ksuele relatie met een leerling is met een unieke verklaring op de proppen gekomen.

Volgens de docente is het lengteverschil tussen haar en de jongen te groot om de ‘handelingen’ waar ze van wordt beschuldigd uit te voeren.

De destijds 33-jarige lerares Kandice Barber wordt beschuldigd van een s*ksuele relatie met een 15-jarige jongen uit haar klas.

Barber, die eerder al in de problemen kwam omdat ze expliciete video’s van zichzelf naar de jongen stuurde, verscheen eerder deze week voor de rechter, waar haar advocaat met een bijzonder verhaal op de proppen kwam.

Lees ook  ‘Monsterlijke XXL-pitbull’ jaagt buurt én Viktor doodsangst aan, Frank Visser grijpt hard in

Te klein
Volgens de aanklacht hebben zij en de jongen elkaar eerst in een SUV onder handen genomen, waarna ze uitstapten om hun onderonsje in het bos voort te zetten.

De advocaat trekt de verklaring van het slachtoffer echter in twijfel, want volgens hem is het lengteverschil tussen de 1,60 m lange Barber en de jongen te groot om de st*ndjes die hij beschreef uit te voeren.

Lees ook  Rutte hoopvol op versoepelingen horeca, cultuur en sport

Het betoog van Barbers advocaat zal zeker bijzonder geweest zijn, maar of het ook overtuigend is? Dat is nog maar de vraag.

Barber komt sowieso in de problemen vanwege de video die ze heeft gestuurd, maar voor de s*ksuele handelingen is mogelijk meer bewijs nodig.

22-jarige dochter Danny de Munk laat vrijwel niets aan de verbeelding over

Zijn moeder is al drie jaar overleden, maar plotseling stond ze voor het raam