in ,

Stagiaire Rebecca (21) krijgt stevige straf nadat ze seks had met 15-jarige student bij haar thuis

Momenteel behoorlijk wat commotie over het kanaal door een zekere Rebecca Williams die werkte als leerkracht stagiaire.

Zo heeft de stagiaire als 21-jarige blijkbaar meermaals s*ks gehad met een 15-jarige leerling waar ze les aan gaf. Ook zou ze nog met een andere jongeman flirterige berichtjes gestuurd hebben.

‘Leeftijd is toch maar een getal’
Zo zou Rebecca haar zes jaar jongere leerling verleid hebben door berichtjes te sturen naar hem waarin ze vertelde hoe knap hij is en ze overtuigde hem uiteindelijk om naar haar te komen door te zeggen ‘leeftijd is toch maar een getal’.

De aanklager vertelde in de rechtbank ook in geuren en kleuren wat er op de eerste avond bij haar thuis is gebeurd:

“Ze hebben eerste samen tv gekeken en daarna heeft zij de jongen mee naar haar slaapkamer genomen waar ze gekust hebben en uiteindelijk ook s*ks hadden.

Lees ook  Sterkste Man-finalist overlijdt aan corona, ook zoon (27) in coma: ‘Niet te bevatten’

Het slachtoffer omschreef hun eerste keer als een beetje ongemakkelijk. Hij is die nacht daar ook blijven slapen.”

“De aangeklaagde heeft enkele dagen later nog eens een bericht gestuurd naar de 15-jarige jongen om langs te komen.

Dat heeft hij ook gedaan en dan hebben ze onmiddellijk s*ks gehad.” Hierna wou Rebecca blijkbaar een relatie met de jongen, maar daar had de student weinig zin in en hij heeft haar vervolgens geblokkeerd zodat ze geen berichten meer kon sturen.

Geen celstraf, maar toch een stevige straf
Hun affaire kwam uiteindelijk aan het licht toen er bij het schoolpersoneel de geruchten de ronde deden dat Rebecca daadwerkelijk in bed heeft gelegen met de 15-jarige leerling.

Toen ze in eerste instantie op het matje werd geroepen door de directeur ontkende ze nog alles, maar uiteindelijk kwam de affaire aan het licht toen de politie de jongen heeft ondervraagd. Stagiaire Rebecca werd hierna onmiddellijk gearresteerd.

Lees ook  Monica Geuze laat niets aan je verbeelding over met deze foto:

In de rechtbank gaf de stagiaire haar relatie met de minderjarige ook toe. Aangezien veel leerkrachten een effectieve celstraf krijgen wanneer ze een s*ksuele relatie hadden met een student komt Rebecca er nog redelijk goed vanaf. Al is de straf nog altijd stevig.

Zo werd ze veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 12 maanden, een werkstraf van 150 uur, zal ze 10 jaar geregistreerd staan als een zedendelinquent en mag ze nooit meer een job uitoefenen waarin ze met kinderen moet werken.

De rechter gaf ook nog een verklaring waarom hij haar deze straf heeft gegeven: “Het slachtoffer versieren op school met flirterige berichten is een verzwarende eigenschap.

Je wist heel goed wat je aan het doen was. Je was volop bezig om een s*ksuele relatie met hem aan te gaan.”

Maxime Meiland laat baby in winkel achter om uitgebreid te gaan shoppen

Aimee verdient miljoenen met haar enorme okselhaar