in ,

Ladderzatte vrienden eindigen tijdens gezellige zondagavond thuis plots in Ibiza

Iedereen doet wel eens bijzondere dingen met zijn vrienden en ook de heren uit dit verhaal hebben iets gedaan wat ze nog vaak in geuren en kleuren zullen vertellen.

Brad was gezellig in het huis van zijn beste vriend Reece iets gaan drinken op een zondagavond en al heel snel werd de avond behoorlijk dronken.

Op zondagavond naar Ibiza
Terwijl ze nog amper op hun benen konden staan, kregen de beste vrienden kregen plots het geniale plan om naar Ibiza te vertrekken.

Ze reden met een taxi naar het vliegveld en stapten enkele uren nadat het woord Ibiza in hun hoofd kwam nog op het vliegtuig.

Lees ook  Nieuwe beautytrend: wimpers in de vorm van schaamhaar

Het feit dat ze de volgende dag moesten werken en dat Brad een vriendin heeft die op hem thuis aan het wachten was, werd tijdens hun dronken moment wel even vergeten.

Dezelfde laderzatte avond kwamen ze nog aan op het Spaanse feesteiland om daar ongetwijfeld de tijd van hun leven te beleven.

De volgende dag liet Brad pas weten aan zijn lieftallige vriendin, die dus in zijn bed lag te slapen terwijl hij vertrok, dat hij eigenlijk plots in Ibiza zat.

Zijn wederhelft was blijkbaar furieus door zijn spontane avontuur en dumpte hem via de telefoon. Brad leek er echter niet wakker van te liggen want er waren genoeg Spaanse deernes waar hij troost bij kon vinden.

Lees ook  Daisy (32) is scheten van buurman helemaal zat en bedreigt hem met de dood

De baas van de twee loodgieters had overigens meer begrip voor hun spontane uitstap. Hij zei dat ze er even van mochten genieten want ‘je leeft maar één keer’, maar vertelde hen wel dat hij ze nog binnen enkele dagen terug verwachtte op de werkvloer.

Het spontane avontuur heeft hen blijkbaar ‘een klein fortuin’ gekost omdat ze het allerbeste hotel last minute hadden genomen en er stevig wat drankjes werden gedronken tijdens hun verblijf, maar ze hebben er geen moment spijt van gehad.

Onderzoek: mannen met dit kenmerk gaan eerder vreemd

Onderzoek: vrouwen zien mannen met een bierbuik als betere vaders