in

Koppel tachtigers dood aangetroffen in gerenoveerde hoeve

In de Zottegemse deelgemeente Velzeke zijn woensdagochtend twee levenloze lichamen aangetroffen in een gerenoveerde hoeve in de Paardekouterweg.

Volgens de eerste informatie zou het gaan om een koppel tachtigers. Het labo van het parket Oost-Vlaanderen is nog volop bezig met de vaststellingen.

De lichamen van de twee bewoners van het huis werden woensdagmorgen aangetroffen door familieleden. De slachtoffers zijn een 81-jarige vrouw en haar 87-jarige man.

Lees ook  Samantha de Jong mogelijk opnieuw met spoed naar ziekenhuis gebracht!

Over de omstandigheden van het drama is nog niet veel info gekend. Wat we wel weten is dat het lichaam van de vrouw zou zijn aangetroffen in de woning en dat van de man in een waterput.

Het parket werd ingelicht en het labo en de wetsdokter kwamen ter plaatse. Het onderzoek aan de woning is nog niet afgelopen.

Morgen/donderdag vindt een autopsie plaats op de lichamen, zegt het parket Oost-Vlaanderen. Vermoedelijk gaat het om een familiedrama, maar dat kan het parket niet bevestigen.

Lees ook  Bloedmooi buurmeisje toont ons haar doorkijklingerie (foto’s)

De Paardekouterweg is een zijstraat van de Sonseindestraat en grenst aan de Oosterzeelse deelgemeente Balegem. De straat is afgesloten en nieuwsgierigen worden op ruime afstand gehouden. Later meer.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be

Laat ze maar poetsen: Mannen die schoonmaken leven langer!

Politie doet onderzoek naar mogelijk lek rondom zaak Lil Kleine