in

Koppel met leeftijdsverschil van 37 jaar geeft 140.000 euro uit om samen baby te hebben

Bekende TikTok-gezichten Quran McCain (24) en Cheryl McGregor (61), die elkaar op 3 september 2021 het ja-woord hebben gegeven, hebben we hier al eerder aan jullie voorgesteld. Quran heeft de relatie van het paar gedocumenteerd op TikTok in een poging om terug te slaan tegen de haat die ze soms ontvangen. In een laatste update hebben Quran en Cheryl gezegd dat ze bereid zijn om 120.000 pond uit te geven aan een draagmoeder zodat ze in 2023 een baby kunnen verwelkomen.

Perfecte draagmoeder
Quran vertelde NeedToKnow.online: “Draagmoeders zijn natuurlijk niet goedkoop, maar we hebben geluk dat we er een hebben gevonden waar we beiden achterstaan. De baby zal in het late voorjaar van 2023 geboren worden.” Terwijl de baby Quran’s eerste kind zal zijn, zal het Cheryl’s zevende zijn. Cheryl is ook al grootmoeder van 17 kinderen.

Lees ook  Eindelijk bewijs: Het jongste kind uit het gezin blijkt inderdaad het vervelendst te zijn

De aanstaande vader zei: “Ik ben enorm opgewonden, dit is iets wat ik altijd al wilde, om een gezin te hebben met de liefde van mijn leven.” Cheryl voegde eraan toe: “Nog een baby zal geweldig zijn voor mij en mijn familie. Ik heb al plannen om te gaan winkelen voor de baby en ik hoop dat we een babyborrel kunnen geven.”

Lees ook  Geraldine Kemper maakt gipsafdruk van flamoes voor nieuw tv-programma

Jong van geest en hart
Ondanks de kritiek die ze hebben gekregen voor hun grote leeftijdsverschil, is het paar doorgegaan met het gebruiken van hun TikTok, evenals OnlyFans, om veel ‘misvattingen’ aan de kaak te stellen. Quran zei: “Ook al is het een leeftijdskloof, we denken er nooit aan omdat Cheryl een zeer jonge geest, ziel en hart heeft.” In een recente post verklaarde hij dat hij ‘altijd en onvoorwaardelijk’ van Cheryl zal houden.

77-jarige jarige Gerrie Revers mogelijk door misdrijf om het leven gekomen

Steeds meer vrouwen gebruiken vaginavocht als parfum om mannen te verleiden