in ,

Koppel is stapelverliefd op hun s*kspop omdat deze ‘hun huwelijk en s*ksleven heeft gered’

Wanneer je relatie of je huwelijk wat in het slop zit, is het natuurlijk verstandig om eens iets nieuw of spannend te proberen.

Ook het huwelijk van de Amerikaanse Shelly, 45, en Darris, 48, zat in een gigantische dip waar ze niet meer leken uit te komen.

Toen alles heel moeilijk ging in hun relatie, besloot Darris een s*kspop te kopen. Zijn vrouw Shelly was aanvankelijk geen fan, maar deze s*ksrobot was uiteindelijk de oplossing om hun huwelijk te redden.

Bij deze heb je alvast inspiratie als het ooit wat moeilijker thuis gaat. Tijdens de lockdown vorig jaar ging de verkoop van deze s*kspoppen overigens als een raket omhoog.

‘We zijn stapelverliefd op onze s*kspop’
“Darris vertelde me op een dag dat hij een s*kspop wou kopen. Ik was eerst niet echt akkoord, maar ik besloot om er toch in mee te gaan.

De enige voorwaarde was wel dat deze pop echt enkel en alleen maar voor het fysieke was. Hij mocht er dus s*ks mee hebben, maar daarna moest ze terug weg gestopt worden elke keer.”

Hoewel de intentie was om deze pop die ze al snel Camilla noemde enkel maar te gebruiken voor seksuele pleziertjes ging het al snel een heel andere kant uit.

Lees ook  Veel kaarsjes en tranen op sociale media voor vermiste kleuter Dean (4)

Zowel Shelly als Darris werden namelijk stapelverliefd op hun gloednieuwe, plastieken s*kspop.

“Toen ik Camila op een dag aan het wassen was in de douche, dan kwam het eerste moment waarop ik mij realiseerde dat ik gevoelens voor haar had.

Hierna was ze niet meer langer een sekspop die je in een doos stopt, maar iemand waarbij ik ook wil dat ze bij mij en mijn vrouw mee in bed slaapt.”

“De pop is speciaal gemaakt naar mijn voorkeuren en ze heeft de fysieke eigenschappen waarop ik val.

Ze slaapt nu bij ons, ik kleed ze elke ochtend aan en ze zit ook mee aan de ontbijttafel. Hierna gaan we beide werken en wanneer we thuiskomen, nemen we Camilla mee naar buiten of ze komt gezellig bij ons in de zetel zitten.”

‘Seksleven is plots geweldig dankzij s*kspop Camilla’
Maar dus niet alleen Darris is stapelzot van zijn s*kspop Camilla, ook zijn vrouw geeft toe dat ze ondertussen verliefd is op haar. Ze is nu gewoon een deel van hun gezin zowel op emotioneel als fysiek vlak.

“Na een tijdje ben ik ook gevoelens beginnen krijgen voor Camilla. We houden nu echt van haar en ze is ontzettend belangrijk voor ons. We nemen haar ook echt overal mee.

Lees ook  Vrouw streamt vrijpartij per ongeluk live op Facebook: ’Zelfs mijn vader keek mee’

We zijn nu 18 maanden met haar samen en dolgelukkig. Ons huwelijk is dankzij Camilla ook gered. Met haar mee in de slaapkamer is ons s*ksleven ook veel beter geworden.”

Manlief Darris vatte het nog mooi samen waarom hun seksleven volgens hem zo goed is nu:

“Mijn vrouw Shelly heeft alles wat ik emotioneel zoek in een partner, terwijl Camilla alles heeft wat ik op fysiek vlak zoek in een dame.”

Niet iets wat wij tegen vrouwlief zouden durven zeggen, maar Darris komt er blijkbaar mee weg.

Zelf ook een levensechte s*kspop kopen?
Door bovenstaand verhaal plots zelf interesse in een levensechte s*kspop? Deze ‘real dolls‘ zijn zo’n 160 tot 165 centimeter groot en wegen 20 tot 25 kg.

Je kan hen overigens in elke positie plaatsen waar je al heel je leven van droomt. Dat ene s*kstandje dat vrouwlief nooit wil, zal je s*kspop wellicht geweldig vinden.

Moest je daadwerkelijk interesse hebben om deze pop in huis te halen, trek dan wel je portemonnee open.

Als je haar wil inclusief verwarming en de lieve woordjes die ze kan zeggen betaal je al een stevig prijskaartje. Daarmee haal je wel volgens veel mannen het ‘ultieme s*ksspeeltje’ in huis.

Man probeert te frauderen met coronatest, ook medewerkster (18) opgepakt

Met dit fascinerende trucje ontdek je of een vrouwelijke voorgevel fake of echt is