in

Kinderlokker (50) zou 25 slachtoffers hebben gemaakt

De 50-jarige man uit Waddinxveen die in oktober werd opgepakt op verdenking van on tucht met vijf kinderen, zou in totaal 25 slachtoffers hebben gemaakt.

Dat blijkt uit de tenlastelegging tegen de man, die komende woensdag voor het eerst voor de rechter moet komen. De verdachte zou hebben toegeslagen in Gouda, Waddinxveen en Gouderak.

De man werd gearresteerd omdat hij in september en oktober 2021 in Gouda en omgeving vijf kinderen zou hebben bedreigd om hen tot ontuchtige handelingen te dwingen.

Lees ook  Zwangere moeder steekt handen 6- jarige dochter in brand na stelen snoep

Het Openbaar Ministerie liet toen al weten dat hij zei de afgelopen jaren vaker op die manier gehandeld te hebben. Dat moest toen nog worden onderzocht.

Nu stelt het Openbaar Ministerie in de tenlastelegging dat de 50-jarige man al in 2019 en 2020 en in het voorjaar en de zomer van 2021 kinderen heeft lastiggevallen en mis bruikt in Gouda, Waddinxveen en Gouderak.

Lees ook  Vader slachtoffer over steekpartij Hoogkarspel: ’Het mes is dwars door z’n schedel gegaan’

Hij gaf de kinderen, jongens en meisjes, opdracht om hun geslachtsdelen te laten zien en betastte hen zelf ook in een aantal gevallen, aldus het OM. Woensdag is de eerste pro forma-zitting tegen de man.

Politie redt zwaar verwaarloosd hondje uit woning Maastricht: ‘Triest dat dit nog steeds gebeurt’

Vader en oom van doodgestoken Lorenzo (22): ‘Er leven wraakgevoelens’