in

Kind (3) met ducttape op stoel vastgebonden, stiefmoeder krijgt taakstraf

De vrouw uit Tilburg die haar stiefdochtertje van drie met ducttape vastbond op een stoel en naakt in haar eigen ontlasting liet zitten, heeft een taakstraf gekregen. De rechter in Breda veroordeelde haar dinsdag voor mishandeling. De vrouw krijgt een werkstraf van 60 uur.

Volgens de rechter mishandelde de 26-jarige Shipra L. uit Tilburg haar stiefdochter vaker. Dit gebeurde tussen maart 2019 en januari 2021. Ze bond het meisje vast op een stoel, terwijl ze zelf naar de wc ging.

Lees ook  Broer Tom en zus Lena zijn al 20 jaar een stel: 'Onze liefde is een vloek'

Onhandelbaar
L. deed dit naar eigen zeggen omdat ze de dochter van haar vriend niet vertrouwde bij haar eigen dochter. De vrouw zorgde al langer voor haar stiefdochter, toen ze in 2019 zwanger raakte van haar vriend, de biologische vader van het meisje.

Volgens de vrouw werd haar stiefdochter erg jaloers en ging het toen mis. De advocaat van Shipra L. zei eerder al dat haar cliënt het vastgebonden meisje filmde, om aan te tonen hoe onhandelbaar het kind was.

Lees ook  Stéphanie vertelt haar vader over ongewenste d*ckpic en na zijn reactie is hij de held van het internet

Stout
De stiefmoeder liet het kind ook naakt op een kruk zitten in haar eigen ontlasting. Dat zou ze hebben gedaan omdat het meisje haar poep en plas expres uitsmeerde. Ondertussen stelde de stiefmoeder kleinerende vragen. “Waarom ben je zo stout geweest? ‘Waarom doe je zo?” Ook dat filmde ze.

De officier van justitie vertelde eerder in de rechtszaal geschrokken te zijn van de beelden en eiste een werkstraf van 60 uur. De rechter gaat daar met deze veroordeling in mee.

20-jarige bewoner vastgebonden en mishandeld tijdens overval

Ernstige zorgen om Mattie Valk: “Wat is er gebeurd?”