in ,

Katja Schuurman krijgt kritiek op foto: «Moeten je borsten écht zo prominent in beeld?»

De Nederlandse actrice Katja Schuurman wordt overspoeld met reacties op een foto die ze deelde op Instagram. Het blijft echter niet alleen bij complimenten…

Katja Schuurman verhuisde 15 jaar geleden van Amsterdam naar het rustigere dorpje Uitdam. In het magazine Linda vertelt ze dat ze nog steeds erg gelukkig is met die keuze.

«De stad uit! Al zijn de meesten natuurlijk allang blij met een betaalbaar plafond en een paar muren. Ik gun eenieder zo een plek om ‘thuis’ te voelen.

Lees ook  Fans van La Casa de Papel opgelet: ‘Stockholm’ gaat uit de kleren

En ook echt wel het liefst met zoveel mogelijk groen. Parken, tuinen, balkons vol met potten en groene daken zijn ook fantastisch.

Feit is dat de mens niet zo snel evolueert dat ze zich het meest thuisvoelt tussen beton», klinkt het.

Bewondering
Bij dat interview hoorde ook een fotoshoot en op Instagram deelde ze alvast een voorsmaakje. De meeste volgers reageren erg positief.

«Wow, wat een prachtige foto’s. Wat ben je toch een mooi persoon», «Schoonheid», en «Je ziet er stralend uit!», lezen we onder meer.

Lees ook  Deze populaire drank vernietigt je schildklier. Drink jij het?

Commentaar
Sommigen fronsten dan weer de wenkbrauwen. «Ik vraag me eigenlijk af waarom je er zo bij moet lopen», «Waarom breng je je borst zo prominent in beeld?

Misschien wilde ze de fotograaf borstonderzoek laten doen. Rare foto», «Helemaal waar! Maar dat kan ook met je blouse dicht een keertje», en «Waarom altijd die tieten er zo uit?», wordt er ook gereageerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Wow: Abbey Hoes huppelt in pikant setje door de Franse weilanden

Botsing tussen voetgangers lijkt aanleiding voor zware mishandeling