in

Kaasfanaten opgelet. Je kan tegenwoordig een kaasabonnement nemen!

Gaan de stukken kaas er bij jou ook zo snel doorheen maar vind jij het niet leuk om naar de supermarkt of kaasboer te gaan? Waarom laat je dan niet de kaas jouw kant op komen?

Kaasabonnement
Bij de firma kaas kan je tegenwoordig een heus kaasabonnement nemen. De kaas komt direct van de boer en valt zo bij jou thuis op de mat. Je hoeft er helemaal niets voor te doen.

Lees ook  Nathan heeft een relatie met zijn auto – We doen het vaak!

Je kan kiezen uit 3 verschillende soorten kaas: jong, belegen of oude kaas. Daarnaast kan je ook aangeven hoevaak je kaas wilt ontvangen. Je kan kiezen uit wekelijks of 1 keer in de 2 weken.

Hoe werkt het ?
Firma kaas gaat wekelijks langs de boederijen om de kaas op te halen. De kaas wordt gesneden, gefrankeerd en verzonden door PostNL. Omdat het een brievenbuspakketje betreft hoe je er ook niet voor thuis te blijven.

Lees ook  Glennis Grace misdraagt zich opnieuw belachelijk in het vliegtuig van KLM

Er zijn verschillende kaasboederijen die mee werken aan de firma kaas. Omdat je de kaas direct bij de boeren besteld haal je behoorlijk wat schakels tussen het maken van de kaas en verkopen van de kaas. De boeren krijgen dus een veel betere prijs voor hun kaas.

Dit wil je toch?! Hema verkoopt een geniaal hotdogpak speciaal voor je hond

Bedrijf verhuurt shirtloze mannen die jouw huis komen schoonmaken