in

Jutta Leerdam geniet van de zon met weinig kleding

Meestal kan je schaatssters op het ijs terugvinden, maar soms zijn ze juist in hele andere gebieden te vinden. Bijvoorbeeld op een warm strand. Jutta denkt graag terug aan die warme dagen.

Jutta Leerdam, misschien wel de populairste schaatsster van het land, denkt met plezier terug aan de dagen dat ze nog op vakantie mocht.

Lekker met haar snuitje in de zon, leunend tegen de palmbomen. Als het aan Jutta ligt kunnen die warme dagen niet snel genoeg terugkeren.

Ze plaatst een leuke vakantiefoto op haar Insta waarin ze heerlijk geniet van een strand vol palmbomen.

Lees ook  Jongeren gebruiken superlijm om lippen op te spuiten, beelden

Jutta’s training days
Jutta is de laatste tijd vooral bezig met haar trainingsschema. Tijd om te genieten van de zon heeft ze dus helaas maar weinig.

Ze heeft een erg intens trainingskamp afgerond, waarbij ze twee weken lang, dag in, dag ui, heel gefocust bezig is geweest met het verbeteren van haar conditie.

Aansterken, sneller worden, alles om als de beste uit de bus te komen. En hoewel het een intense periode was, laat het straks hopelijk wel resultaat zien.

Lees ook  Ludsley werd vanuit het niets in zijn gezicht gestoken in de trein van Dordrecht naar Rotterdam

Het zonnetje in huis
Jutta kan dus niet naar de zonnige stranden toe en haar dagen zitten vol met trainen, trainen en nog eens trainen.

Dat betekent natuurlijk niet dat ze alleen maar hard aan het werk is. Zoals elke sporter weet is een balans tussen werk en ontspanning hartstikke belangrijk.

Daarom neemt Jutta af en toe een heerlijk momentje voor haarzelf. Thuis in het zonnetje maakt ze alvast haar volgende vakantieplannen. Waarschijnlijk een land met veel palmbomen.

John zat drie jaar vast omdat hij een aapje wilde stelen uit de dierentuin voor zijn vriendin

Kamerplanten zijn verleden tijd: koop hier je eigen piemelplant