in

Juf Tamara heeft dubbelleven als p*rnoster en mag geen les meer geven

Een juf op een school in het Belgische Maldegem is haar baan kwijtgeraakt nadat deze week erotische video’s van haar waren opgedoken en circuleerden onder leerlingen.

Geen video’s die in de privesfeer waren gemaakt en per ongeluk naar buiten waren gelekt, maar de juf gaat in haar vrije tijd door het leven als p*rnoster Ray Gonewild.

De juf zelf vindt het raar dat s*ks nog altijd zo’n taboe is. Ze vindt dat wat ze in haar vrije tijd doet niets te maken heeft met haar kwaliteiten als leerkracht.

Lees ook  Bewezen: Voor de TV in slaap vallen betekent dat je een goed mens bent

Een lastige discussie, want de juf heeft wel een voorbeeldfunctie en als ze voor de klas mag blijven staan geeft je als school misschien een signaal af dat het allemaal normaal is wat de juf doet.

En misschien is dat ook wel normaal in 2021. Aan de andere kant… Als de juf iets probeert uit te leggen en Hansje, Jessica, Petertje en Mootje hebben op hun netvlies staan hoe de juf aan een ijsje van vlees en bloed likt, dan kunnen ze maar moeilijk hun concentratie erbij houden.

Lees ook  Dionne Stax smoorverliefd op bekende dj

Nu haar p*rn*ster naam bekend is zullen veel mensen op zoek gaan naar Ray Gonewild en dus zal ze de komende maanden zeker haar salaris van Juf gaan verdrievoudigen met Only Fans of andere netwerken.

Dit doodenge nieuws over de zonnebank moet iedereen weten

Dit is waarom vrouwen lange mannen aantrekkelijker vinden