in

Josje Huisman uit de kleren foto!

Josje Huisman is een Nederlandse zangeres, danseres, presentatrice en actrice. Ze is vooral bekend als voormalig lid van de Vlaamse meidengroep K3.

Op 29 september 2017 bracht Huisman na haar K3-carrière voor het eerst een solo single uit onder de naam Gasolina. Het nummer leverde geen enkele hitnotering op.

Op 11 april 2019 bracht Huisman haar tweede solo single Laat ze maar uit. Ook dit nummer leverde geen hitnotering op. In oktober 2019 nam zij deel aan The Masked Singer.

Lees ook  Wanneer dochter sterft, doneren ouders haar organen – maar weten niet dat het hun leven 16 jaar later zal veranderen

Het gaat dus niet helemaal op rolletjes meer voor de zangeres. Maar misschien komt dat omdat ze zo abrupt overgestapt is van kinderidool naar… naja kijk zelf maar.

Josje Huisman géén kinderidool meer!
Misschien dat ze van dat imago af wilde stappen. Maar gezien de successen die ze nu behaald had ze misschien toch nog even beter kunnen richten op de generatie waar ze zo lang voor gezongen heeft. Al moeten wij zeggen dat we hier ook geen problemen mee hebben hoor:

Lees ook  Nederlands stel overleden na val van rotsen tijdens wandeling in Zuid-Frankrijk

Temptation-Megan uit de kleren in Dubai

Toen ik werd geboren, was ik dronken