in

Jongetje op verjaardag mishandeld en bruut beroofd van mini-scooter

Een jongetje heeft afgelopen zaterdag op zijn verjaardag een ware nachtmerrie doorgemaakt. Hij liep samen met een vriendje met zijn elektrische mini-scooter op het Ravenswaaipad in Amsterdam-Zuidoost, maar werd het slachtoffer van een brute beroving. Het jongetje raakte hierbij gewond.

Het gaat helemaal fout voor het jongetje als rond 20.45 uur plots twee personen op een scooter voorbij komen rijden. De scooter keert om en de forse bijrijder spreekt het jongetje aan. Hij mishandelt hem en pakt zijn mini-scooter af.

Lees ook  Vuurwerkbom ontploft tegen raam bejaarde dame: ravage in Deventer woonwijk

De twee vluchten weg met de scooter over de Passewaaigracht in de richting van het Veenendaalplein. Het slachtoffer blijft met lichte verwondingen achter.

Forse tiener met beugel
De recherche zoekt naar getuigen van deze gewelddadige beroving. Er is een signalement van de verdachte die het jongetje mishandelde en beroofde. Het zou gaan om een tiener tussen de 14 en 16 jaar oud, ongeveer 1,70 m lang, met een beugel in zijn mond en een klein dun snorretje en fors van postuur. Mensen die hier meer informatie over hebben kunnen bellen met de politie via 0900-8844 of anoniem contact opnemen.

Lees ook  Vijftal crasht op gruwelijke wijze met auto in Havelte: jongeman en meisje dood, drie anderen gewond

De egel heeft het zwaar, dit kun jij doen om ze een handje te helpen

Drie loslopende pony’s doodgereden bij Oeffelt