in

Jongetje (2) overleed nadat hij alleen in auto was gelaten – nu wil moeder Lisa anderen waarschuwen

Deze moeder wil anderen waarschuwen voor dit enorme gevaar wat kan gebeuren als je het het minst verwacht.

Van het ene op het andere moment kan het leven een vreselijke wending nemen. Dit overkwam het gezin Vanderleek, toen vader Drew zijn twee kinderen eventjes alleen achterliet in de auto. Het leidde tot de ergste nachtmerrie die een ouder zich kan voorstellen.

Hun tweejarige zoontje Logan overleed na een ongeval. Moeder Lisa deelde het hartverscheurende verhaal in de hoop mensen bewust te maken van het gevaar, zodat geen enkel kind dit meer overkomt, schreef PEOPLE.

Het ongeluk vond een tijdje terug in augustus plaats. Vader Drew maakte samen met zijn vader een auto schoon. In de auto naast hen, bevonden zich Logan en zijn oudere zusje. Op de Facebookpagina ‘Love for Logan’ schreef Lisa wat er gebeurde.

“Mijn man en zijn vader maakten een auto schoon, naast de auto waar de kinderen zich in bevonden, zodat ze de kinderen konden zien. Het was erg warm buiten en ze lieten de kinderen in de auto met de airco aan en de ramen omhoog.”

Lees ook  Hoe Natasha een s*ksuele relatie kreeg met haar vader

Ze vervolgde: “Onze zoon moeten besloten hebben het raam omlaag te doen om papa te zien of iets te zeggen en moet het daarna op de een of andere manier weer omhoog hebben gedaan.”

“Misschien raakte hij met zijn knie of voet de knop op de deur en raakte hij in paniek en kon het niet bereiken of wist hij niet hoe hij het raampje naar beneden moest doen.”

Kort daarna kwam Drew naar de kinderen kijken toen hij zag hoe de kleine Logan vast zat met zijn hoofd en dat het raampje bijna helemaal omhoog zat. “Zelfs met hun daar,” schreef Lisa. “Ongelukken gebeuren snel.”

Lees ook  40-jarige Christina Aguilera gaat topless om haar fans enthousiast te maken (foto’s)

Onmiddellijk belde hij de alarmdiensten, waarna er een ambulancehelikopter kwam om Logan naar de spoedeisende hulp te brengen.

De vooruitzichten bleken niet goed. Artsen stelden vast dat Logan niet hersendood was, maar nergens meer op reageerde. Het enige waar de familie op kon hopen was een wonder.

Helaas mocht het niet zo zijn. Zeven dagen na het ongeluk werd de tweejarige Logan nooit meer wakker.

Het gezin wil nu andere ouders waarschuwen voor dit gevaar, door nog beter op te letten. Zelf dachten ze dat alles onder controle was, wat uiteindelijk niet zo bleek te zijn.

Het verhaal van Logan benadrukt hoe belangrijk het is om altijd ontzettend goed op te letten. Deel dit artikel als je ook bewustzijn wilt verspreiden en het risico wilt verkleinen dat iemand om je heen hetzelfde meemaakt!

Bekijk Logans hartverwarmende eerbetoon in de speler hieronder:

Moeder denkt dat Oscar waterpokken heeft, maar dokter doet vreselijke diagnose

Vermiste Gerda Mooij dood gevonden