in

Johnny de Mol wil verdachte Marco Borsato op televisie ondervragen

Johnny de Mol zou maar wat graag Marco Borsato interviewen op televisie. Dat vertelde de presentator vlak voor de BOOS-reportage over s*ksueel wangedrag bij The Voice.

Marco Borsato zit in de hoek waar de klappen vallen. Vorige maand is er aangifte tegen hem gedaan wegens aanranding van een minderjarig meisje.

In de BOOS-reportage wordt hij ook nog eens beschuldigd dat hij meisjes van 13 en 14 ongewenst betastte.

In gesprek met Veronica Superguide zei Johnny dat Marco Borsato hoog op zijn verlanglijstje staat van te interviewen personen.

Lees ook  Pasgeboren babymeisje overleeft twee dagen in Thais woud nadat ze was achtergelaten

“The Script komt dit jaar spelen, dat vind ik leuk, maar voor de rest heb ik niet iemand van wie ik denk: die moet ik hebben. Marco Borsato? Ja, tuurlijk, maar dan wil ik wel carte blanche.”

Billen bloot
Johnny wil de zanger alleen interviewen als Marco werkelijk het achterste van zijn tong laat zien. Daarover zei hij: “Ik wil hem alles kunnen vragen.

Evengoed is het natuurlijk verschrikkelijk, een verhaal met alleen maar verliezers. In eerste instantie het vermeende slachtoffer, maar ook Marco’s vrouw en kinderen.”

Lees ook  Nieuwe beautytrend: wimpers in de vorm van schaamhaar

Het is echter heel onwaarschijnlijk dat we nog voor de zomer iets horen van Marco Borsato. De vraag is ook of de talkshow van HLF8 in het najaar een vervolg kent.

“Ik ga er niet blind van uit dat we in september verder mogen, maar ik heb er veel vertrouwen in en we gaan er alles aan doen. Dus tot mei is dit het enige plan, want een plan B leidt af van plan A.”

Linda de Mol wist in 2020 al van vermeende ver krachting Ali B

Victoria Koblenko doet een pikant ‘Wim Hofje’