in

Jennifer deelt foto’s van haar zoon die vreselijke waarheid van drugs tonen

Moeder Jennifer deelt foto’s van haar 26-jarige zoon Cody. De foto’s laten zien hoe hij is veranderd sinds hij drugs begon te gebruiken.

“Deze foto’s zijn zeven maanden na elkaar genomen. Zo snel wordt iemand getroffen,” schreef de moeder bij de foto’s.

Verslavingen in alle vormen zijn een ongelooflijk groot probleem in de huidige samenleving. Bijna iedereen kent iemand met een alcohol-, drugs- of gokverslaving, maar weinig mensen praten erover, zegt Jennifer Salfen-Tracy.

Jennifer is de moeder van de 26-jarige Cody. Sinds hij uit zijn ouderlijk huis in Las Vegas verhuisde, is hij meerdere keren dakloos geweest, aldus de Mirror.

Volgens zijn moeder is hij verslaafd aan drugs en werd hij behandeld in een revalidatiecentrum, maar sinds hij daar wegliep is hij niet meer gezien.

Ze deelde de foto’s om de tragische gevolgen van drugsgebruik te laten zien en om te proberen hulp voor hem te vinden.

Lees ook  BEELDEN: Ali B gaat vreemd met 19-jarig meisje en bestelt drugs

Ze had hem vele weken niet gezien. Het is vreselijk om te weten dat het niet goed met je kind gaat, maar de onzekerheid van helemaal niets weten is nog erger.

Op de eerste foto zien we een jonge man die er gezond en gelukkig uitziet. Op de tweede foto zien we precies het tegenovergestelde: een uitgemergeld lichaam met wonden over zijn hele lichaam.

Jennifer deelde de foto’s om het probleem aan te kaarten.

“Ik aarzel om het te delen, maar veel mensen vragen hoe het gaat dus ik voel dat ik het zou moeten delen. Ik heb gaandeweg geleerd dat zoveel mensen en gezinnen dezelfde pijn meemaken, maar er gewoon niet over praten.”

Lees ook  Irriteer jij je aan mensen die luidruchtig kauwen? Dan heb jij een psychiatrische stoornis

“Dit is een werkelijk probleem in onze wereld vandaag en we moeten bij elkaar komen en ons op een oplossing richten in plaats van dat we het aan de overheid laten die al hun geld uitgeven om elkaar zwart te maken,” schreef ze, aldus Mirror.

Dit is een uiterst belangrijk onderwerp en waarover we als maatschappij over moeten durven praten. Praten met iemand die dezelfde moeilijkheden doormaakt, kan ongelooflijk veel helpen.

Gelukkig heeft Jennifers post ervoor gezorgd dat Cody is gevonden en dat hij hulp heeft gekregen! Momenteel bevindt hij zich in een afkickkliniek. Je kunt zijn herstel volgen op Cody Bishop’s Road to Recovery.

Dit is waarom ‘mannelijke yoghurt’ slikken super goed voor het vrouwelijke lichaam is!

Schitterende kat heeft twee verschillende gekleurde ogen