in

Jaimie Vaes plaatst tattoo tussen benen, volgers schrikken van foto!

Jaimie Vaes is sinds een tijdje weer vrijgezel nadat haar ex-vriend haar aan de haren uit een auto trok. Haar ex-vriend, Jorik aka Lil Kleine, is inmiddels weer met talloze andere dames gezien. Inmiddels is ook Jaimie weer met een ander gezien, een Fransman. Wie de Fransman precies is is nog niet bekend.

De twee lijken het erg gezellig met elkaar te hebben op Ibiza waar de brunette al een tijdje verblijft. Jaimie zou onder andere op ibiza zitten om beelden te schieten voor haar nieuwe serie ‘In The Vaes Lane’ die opnieuw in het leven geroepen is na alle media-aandacht. Wie de brunette op Instagram volgt ziet dat Jaimie al een behoorlijke tijd op het eiland blijkt te vertoeven. Of zoontje Lio ook mee is op reis of dat zoonlief dit keer bij zijn vader bivakkeert is onduidelijk. Jaimie neemt het er in ieder geval van!

Lees ook  Mike vroeg zijn vriendin om de prostitutie in te gaan, zodat hij zijn schulden kon afbetalen

Volgers Jaimie Vaes schrikken van foto: “Is dat je arm?“!
Jaimie heeft namelijk een nieuwe tatoeage laten zetten op een behoorlijk opvallende plek. Tussen de benen in. Jaimie heeft namelijk het woordje ‘Honing’ tussen de benen laten zetten. Wel in het Engels natuurlijk, anders is het raar. ‘Honey’ staat er dus. Of Jaimie hier ‘Honing’ of het koosnaampje ‘Schatje’ mee bedoelt weten we niet. In ieder geval is het bijschrift een honingpot. Echter brengt de foto veel verwarring bij de volgers van Jaimie: “Ik snap niet zo goed wat dit is, een bovenarm?” Een ander stelt dat de brunette véél te dun is: “Ja zo dun wel maar het is de bikinilijn.” en “Wel makkelijk, kan op de kinderafdeling shoppen!” valt er te lezen. Een ander neemt het voor Jaimie op: “Weet je wat ik niet snap!!! Ik zie hier zoveel negatieve reacties… Waarom volgen jullie haar dan allemaal??” Bekijk en bewonder de nieuwe tatoeage van Jaimie:

Lees ook  Het ‘kleinemannensyndroom’ is bewezen: kleine mannen zijn agressiever

Buurtbewoner plots hoorde ik een paar harde knallen.” ‘Gino werd omgebracht door een vuurwapen’

Nieuwe studie: langer leven door paar kopjes koffie drinken per dag