in

Jaimie Vaes onder toezicht vanwege cocaïneverslaving: ‘Zoontje uit huis geplaatst’

Het grootste slachtoffer van de mishandeling van Jaimie Vaes door Lil’ Kleine is nog hun zoontje Lío.

Voorlopig woont de jongen bij zijn moeder, maar zij kreeg ondertussen bezoek van de kinderbescherming. Jaimie staat onder toezicht en daarna wordt besloten of haar zoontje bij haar mag blijven.

Na de mishandeling hebben Jaimie en de rapper geen contact meer gehad. Lil’ Kleine vluchtte na zijn vrijlating meteen naar het buitenland. Jaimie is alleen met Lío achtergebleven in hun huis.

Kinderbescherming
Het is niet de eerste keer dat ze te maken krijgt met huiselijk geweld. Daarom is Jaimie bang dat ze haar zoontje zal kwijtraken. Sinds de feiten deelt ze opvallend veel beelden van haar kind, dat het uitstekend lijkt te stellen.

Lees ook  Patricia Paay al weken in ziekenhuis met kritieke toestand

“Wat ze nu doet is laten zien hoe blij dat kind is zodat de kinderbescherming hem niet komt ophalen”, meent Jan Roos in RoddelPraat. Volgens Yvonne Coldeweijer is het echter te laat, want d instanties kwamen al bij haar langs.

Momenteel zou Jaimie een voogd hebben. “Die beslist dan of je in een soort crisisopvang komt of bij één van je ouders mag blijven”, haakt Dennis Schouten in. “Omdat ik ervaring heb met voogdij: haal dat kind uit huis.”

Lees ook  28-jarige lerares liet het leven in een kettingbotsing: ‘Ze was onderweg naar haar grote liefde’

Snuivende Jaimie
Dennis zegt dat Jaimie verslaafd is aan cocaïne. Niet alleen de rapper is een gevaar voor zoontje Lío, maar ook Jaimie zelf.

RoddelPraat beweerde eerder dat Lil’ Kleine beelden heeft waarop Jaimie snuift in het bijzijn van haar kind.

De rapper zou de video gebruiken om haar te chanteren. Dat zou ook de reden zijn dat Jaimie bij hem is gebleven.

De 14-jarige Nina werd gedwongen tot seks in een Rotterdamse hotelkamer

Man moet onder druk van zijn vrouw dagelijks seks hebben met schoonzus