in

Jack gaat elke dag naar McDonald’s en valt 7 kilo af

McDonald’s en afvallen lijkt geen goede combinatie en is dat in de meeste gevallen ook niet. Bij Jack Townend uit Nieuw-Zeeland was dat een heel ander verhaal. Hij ging twee jaar elke dag naar McDonald’s en verloor veel kilo’s.

In totaal was dat 7 kilo om precies te zijn. Toch is Jack niet ongerust over zijn gezondheid. ‘Het is misschien niet goed voor me, maar als het echt slecht voor me was, zou ik het mezelf me nooit voorstellen.’

Lees ook  Honger? Deze restaurant serveert nu een hotdog van drie kilo

Deze snacker had altijd hetzelfde menu: een grote dubbele cheeseburger zonder ui en augurk, samen met frietjes en cola.

‘Toen ik een kind was, gaven mijn ouders me amper fastfood. Het was luxe als ik het een keer kreeg’, vertelt hij.

Nu is dat veranderd en gaat hij gemiddeld zes dagen per week naar de Mac en soms zelfs twee keer. Dat deed hij naar eigen zeggen omdat het snel, makkelijk en kostenbesparend was.

Lees ook  Temptation Megan helemaal uit de kleren in Egypte (foto’s)

In totaal was hij voor het eten zo’n €2.500 in de twee jaar kwijt. Nu gaat hij eventjes niet. ‘Mijn vriendin en ik gaan binnenkort op vakantie, dus het is wel fijn om even wat geld te sparen.