in ,

Is dit de nieuwe vriend van Sarah van Soelen?

Ze was vorig jaar deel van Neerlands meest populaire roddelkoppel: Sarah van Soelen. Het was aan, en toen weer uit, en toen weer aan met André Hazes Jr. (en zo nog een paar keer), en inmiddels is het officieel over en voorbij. Nu zeker, lijkt het, want Sarah schijnt een nieuwe lover te hebben: Toon Hoevelaken. Wie is hij?

Toon Hoevelaken is de nieuwe vriend van Sarah van Soelen
Volgens juice-account reality.fbi is de 19-jarige Toon Hoevelaken de nieuwe vriend van de 25-jarige Sarah. Waarom hij dat denkt?

Toon en Sarah zaten gisteren allebei in wat lijkt op dezelfde jacuzzi. “Oké oké @toon_hoevelaken @sarahvansoelen Wat hebben we hier 👀” schrijft reality.fbi erbij, hintend op de verhouding van de twee.

Lees ook  Een man met deze 12 eigenschappen mag je nóóit meer laten gaan

Een rondje googlen leert ons dat Sarah en Toon al eerder aan elkaar gelinkt werden; ze werden al meerdere keren bij The Oyster Club en in andere restaurants gespot. Sarah plaatste daar zelfs een foto van (die zie je onderaan dit artikel).

Wie is Toon Hoevelaken?
Maarehm, die Toon Hoevelaken, wij hebben nog nooit van hem gehoord (sorry, Toon). Wie is deze man?

Op zijn Instagram worden we niet veel wijzer; het wordt alleen duidelijk dat hij in Den Haag woont en misschien iets met juwelen en/of horloges doet.

Lees ook  Vrouw brengt eigen zoon om het leven door hem in kast op te sluiten, slaat daarna de hand aan zichzelf

In zijn highlights zien we héél véél horloges, afbeeldingen van Cartier-sieraden en wat beelden van dure auto’s. Maar of hij ze verkoopt of zelf bezit? Dat wordt niet helemaal duidelijk.

De jongen lijkt er in ieder geval een prima lifestyle op na te houden, zeker ook gezien hij op de maandagmiddag in een jacuzzi zit. Doe ons dat ook maar!

De Loempia Frikandel: beter gaat het leven niet worden: Wie werkt dit zo weg?

Nathalie Den Dekker is een bloedmooie advocate die af en toe volledig uit de kleren gaat (foto’s)