in

Iris (80) zegt dat toyboy liefje Mo (35) niet uit is op haar geld

Een 80-jarige vrouw onthulde dat ze zich ‘als een maagd voelde’ toen ze voor het eerst intiem was met haar Egyptische vriendje (35).

De romance van Iris Jones met Mo Irbriham begon als veel moderne relaties: in de virtuele wereld van Facebook.

De vonk sprong snel over en binnen de twee weken verklaarde Mo zijn liefde voor de gepensioneerde schoonmaakster uit Somerset, die 45 jaar ouder is dan hem. In november vloog Iris naar Cairo om de kwaliteitsinspecteur te ontmoeten en viel meteen in zijn armen.

Iris zei dat haar ex-echtgenoot haar frigide noemde, maar ze werd al intiem met Mo enkele uren nadat ze hem voor het eerst persoonlijk ontmoet had.

Daarover zei Iris: “Het was ongelofelijk. Ik voelde me terug als een maagd. Het was niet gemakkelijk, maar het was erg liefdevol en romantisch.”

Lees ook  Zien: Mike werkt 16 Frikandellen weg in half uur: “Ik zit wel vol, maar ben niet misselijk..”

Het koppel wilde meteen trouwen in Cairo, maar de Britse ambassade zei dat ze eerst haar scheidingspapieren en certificaat van haar ongehuwde staat moest voorleggen om te bewijzen dat ze opnieuw mocht trouwen.

Nu is Iris aan het sparen om terug te keren naar Egypte om met Mo te trouwen. Helaas voor Mo verloor hij zijn baan omdat hij vrijaf had genomen om meer tijd met Iris te kunnen doorbrengen.

Lees ook  22-jarige Eve jobs, dochter van Apple-oprichter Steve Jobs uit de kleren!

Hij zei dat hij helemaal niet uit is op het geld van Iris, die leeft van een pensioentje van 240 euro per week.

Mo vertelde: “Op liefde staat geen leeftijd en kent geen grenzen. Het klikte meteen goed tussen Iris en mij en we voelen tederheid. Ik geef niet om de mening van anderen, alleen dat we ons goed voelen bij elkaar.”

Iris voegde er nog aan toe: “Als hij met me trouwt voor het geld, zal hij zwaar teleurgesteld zijn want ik leef van een pensioentje.”

Nathan heeft een relatie met zijn auto – We doen het vaak!

Sommige mensen zijn genetisch aangelegd om groente te vermijden alsof het de plaag is