in

Inzittende en hond overleden na dramatisch ongeval in Lelystad

Het ongeval bij Lelystad, waarbij gisteren een auto op de kop in het water raakte, heeft het leven van een van de inzittenden geëist. Dat heeft de politie zojuist bevestigd. Ook de hond die in het voertuig zat is aan zijn verwondingen bezweken.

Direct na het ongeval, zondag rond het middaguur aan de Meerkoetenweg, was al duidelijk dat sprake was van een zeer ernstige situatie. Een traumahelikopter verleende assistentie en een van de twee inzittenden werd ter plekke gereanimeerd, nadat de brandweer de slachtoffers uit het voertuig had bevrijd. Beide personen werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook  In dit restaurant kan je pizza eten met maar liefst 257 kazen

Naar nu blijkt is een van hen aan zijn verwondingen overleden. Het betreft een 80-jarige man uit Horn. De andere de andere inzittende is een 28-jarige vrouw uit Roermond.

De hond die tijdens het ongeval in de auto zat werd meegenomen door de Dierenambulance. Het dier is inmiddels overleden, meldt de politie.

Lees ook  ‘Prijs van pakje sigaretten moet 60 euro worden’

Hoe het kon dat de auto van de weg raakte en op zijn kop in de sloot ernaast belandde is nog in onderzoek. Een van de verklaringen waar de politie rekening mee houdt is dat de bestuurder de macht over het voertuig verloor nadat een heftige windstoot vat op de auto had gekregen.

‘Seksspeeltje’ zit vast in kont van Linda en zij toont wat er dan gebeurt op Spoed (video)

Man wordt onwel op Brusselse ring, neemt afslag en overlijdt wanneer hij uit wagen stapt