in

Internet woest op dame nadat ze zeeleeuw in het water dwingt bij orka’s die hem gaan vermoorden

Onderstaande video gaat momenteel volledig viraal over het internet en er volgt een behoorlijk stevig debat. Volgens heel wat mensen is deze dame een egoïstische trut terwijl anderen dan weer begrip hebben voor haar situatie.

In de video zien we een dame die verrast werd omdat er plots een zeeleeuw op haar boot is gesprongen. In eerste was ze verbaasd, maar dat veranderde al snel toen ze ontdekte waarom de zeeleeuw bij haar kwam zitten. Blijkbaar was hij op de vlucht voor hongerige orka’s. Deze walvissen eten namelijk bijna alles wat er in de zee te vinden is: vis, schildpadden, walrussen, haaien, pinguïns en jawel ook zeeleeuwen.

Lees ook  OMT-lid: ‘Niet te veel hopen op versoepeling coronamaatregelen’

Toen ze plots enkele orka’s rond haar boot zag cirkelen die duidelijk op jacht waren naar haar nieuwe vriend deed ze er alles aan om het arme dier weg te jagen recht terug het water in om opgegeten te worden door de orka’s. Ze gaf hem namelijk nog een uitleg ook: “Je moet gaan, ik weet dat je zal lijden schatje, maar dit is nu eenmaal hoe de wereld werkt.”

Flink wat kritiek
Op het einde slaagde ze erin om de zeeleeuw van haar boot te krijgen en vaarde ze onmiddellijk weg. De dame in kwestie gooide de video op TikTok en kreeg daar gigantisch veel commentaar over zich heen omdat ze volgens veel kijkers absoluut geen medelijden had en de zeeleeuw gewoon vermoord heeft.

Lees ook  ‘Mogelijk ook verplicht griepprik voor kinderen’

Na een golf van kritiek besloot ze om de video te verwijderen al is deze nog steeds uitgebreid op YouTube te vinden. Al zijn er ook heel wat mensen die de dame best begrijpen omdat een boze orka die aan het jagen is een boot zou omver kunnen duwen.

Schoonmaakbedrijf toont inhoud van koelkast die 6 maanden dicht was en het is pure horror

‘Goed gesprek’ in Lelystad eindigt in moordaanslag: ‘Sekstapes maken is in onze cultuur een schande’