in ,

‘Ik heb *ks met collega’s op de achterbank terwijl mijn man met de auto rijdt’

Na heel wat jaren samen te zijn met je partner kan er natuurlijk wel eens een sleur op je s*ksleven zitten.

Dat is vaak de tijd om eens iets nieuw en spannend te proberen, maar sommige mensen gaan wel behoorlijk ver om de s*ks in hun huwelijk weer een tikkeltje spannender te maken.

Een zekere Sadie klapte uit de biecht over haar opvallende seksleven in haar huwelijk tijdens de Strictly Anonymous podcast.

Dit is een immens populaire podcast waar mensen unieke verhalen doen over hun s*ksleven. Het gaat meestal over s*ksuele verhalen die je niet echt elke dag hoort.

S*ks op de achterbank terwijl haar man met de auto moet rijden
Sadie onthulde dat ze al sinds haar 15de gelukkig samen is met haar man, ondertussen is ze een jonge dertiger.

Toen er enkele jaren geleden wat roest op hun seksleven kwam te zitten, besloten ze om eens wat nieuwe dingen te verkennen. In eerste instantie dachten ze vooral aan een trio met een tweede man erbij.

Lees ook  Koppel trouwt 4 keer in 37 dagen om te profiteren van betaald verlof

Een geschikte kandidaat vinden die wildvreemd was en ze 100% konden vertrouwen, bleek niet altijd even makkelijk te zijn vandaar dat ze het eens besloten om te proberen met een collega van Sadie.

Haar echtgenote vond het allemaal ok en hun eerste trio bleek ook een groot succes te zijn en smaakte blijkbaar naar meer.

Dit trio veranderde echter al snel in iets heel anders: “Op een bepaalde dag had ik eigenlijk helemaal niet de tijd om 2 of 3 uur s*ks hebben.

Ik stelde toen aan een collega van mij voor om snel s*ks te hebben in onze grote auto. Ik vertelde dat mijn man ondertussen gewoon zou rondrijden terwijl wij s*ks hadden op de achterbank. Mijn collega had daar wel zin in want hij had nog nooit zoiets gedaan.”

Lees ook  Tigo (20) uit Oostvoorne overleden na crash tegen boom: ’Wat is het leven toch oneerlijk’

“Na enkele keren werd dit al snel een gewoonte en begonnen we dit wekelijks te doen met één van mijn collega’s.

Mijn man reed dan altijd rustig rond met de auto terwijl ik vurige s*ks had met een collega op de achterbank.

Mijn man kan dan terwijl hij rijdt altijd in de achteruitkijkspiegel meekijken om te zien wat er gebeurt en hij geniet daar ook van.”

Ondanks dat haar man dus niet meer meedoet in deze ‘trio’s’, maar enkel nog maar toekijkt op autoseks is hij wel heel gelukkig met zijn s*ksleven.

Meer zelfs iedereen in hun omgeving vindt hen het perfect koppel: “Onze familie en vrienden vinden ons nog steeds het ultieme koppel.

Wij kussen nog steeds in het openbaar en houden nog altijd elkaars handen vast. En wat er achter gesloten deuren gebeurt in ons seksleven maakt alles ook echt perfect.”

Zien: Nikkie Plessen betrapt op photoshop in foto met “Véél te krap blouseje!”

‘Meneer de agent wil u mijn jurkje omlaag doen? Je gaat me dan toch niet aanklagen, hé?’