in

’Hoogbejaarde vrouw ernstig mishandeld door fietser’

MHEER – Een 83-jarige vrouw is woensdag ernstig mishandeld in de Limburgse plaats Mheer. Het slachtoffer zou uit het niets zijn aangevallen door een fietser, die in de richting van Noorbeek reed. De vrouw is tegen de grond gewerkt en meermaals met een fiets geslagen. Een 31-jarige man uit Sint Geertruid is aangehouden.

Dat meldt L1.

Lees ook  Koppel trouwt 4 keer in 37 dagen om te profiteren van betaald verlof

Het slachtoffer was aan het wandelen toen er een fietser naderde en de vrouw tegen de grond sloeg. De vrouw is daarna meermaals geslagen met de fiets, onder meer in haar buik en tegen het hoofd. De vrouw raakte bij het incident ernstig gewond.

’Verwarde toestand’

De belager is gearresteerd, schrijft de regionale omroep. De man zou in ’verwarde toestand’ zijn geweest. Hij is bezocht door de crisisdienst: een team van psychiaters, psychologen en psychiatrisch verpleegkundigen.

Lees ook  Britt Dekker showt afgetraind lichaam op Instagram

De verdachte is vrijdag voorgeleid aan de onderzoeksrechter. Daar is besloten dat het voorarrest wordt verlengd. Advocaat Alper Cinar heeft aan de omroep laten weten dat hij op dit moment niet inhoudelijk op de zaak wil reageren.

Yolanthe ken je natuurlijk al, maar ken je ook haar prachtige zussen? Pikante foto’s!

Vrouw schiet vriend neer omdat hij extreem hard snurkt