in ,

Hondje wordt in vuilniszak bij kerk gedumpt en lijkt nauwelijks meer op een hond

Dieren uit asielen hebben soms een moeilijk leven gehad. Ze werden in de steek gelaten, gered van de straat of uit zeer barre levensomstandigheden gered. Dit alles kan gevolg hebben voor hun uiterlijk.

Voor deze dieren, wiens uiterlijk hun verleden vol leed weerspiegelt, wordt het nog moeilijker om een liefdevol gezin te vinden en geadopteerd te worden.

Richmond Animal Care and Control (RACC) Shelter, uit de VS, deelde het droevige verhaal van een teefje.

Drie jaar geleden werd ze in een vuilniszak nabij een kerk gevonden. Hoe zou het nu met haar gaan?

Lees ook  Moeder van bijna 40 is gek op jonge jongens en gaat met de vriend van haar zoon

Het hondje werd in een zeer verontrustende toestand gevonden. Ze had een infectie en dringend hulp nodig. Dierenartsen leverden fantastisch werk door haar helemaal op te lappen.

Deze arme Shih Tzu heeft zoveel geleden dat ze meer op een kleine, gerimpelde walrus leek dan op een hond. De foto’s van haar vorige leven, hebben vele harten geraakt.

Er werd een fondsenwerving gestart. Nadat Annabelles infectie genas, ging het veel beter met het teefje. Vele adoptieverzoeken waren ontvangen, waarna elke aanvraag zorgvuldig overwogen werd.

Het adopteren van een oudere hond, is een grote verantwoordelijkheid. Er is veel liefde en geduld voor nodig, met soms behoorlijke dierenartskosten. Daartegenover staat natuurlijk heel veel liefde en trouw!

Lees ook  Pitbull overschat zichzelf en wil flinke kopstoot aan bizon uitdelen

Na enkele maanden vond Annabelle een gouden mandje! Bridget en haar gezin adopteerden het hondje. Haar vacht groeide terug en eindelijk was het tijd om van het leven te genieten!

“Ze is zo lief en aardig,” vertelde de directeur van RACC Christie Chipps Peters aan The Dodo, en vervolgde: “Het herinnert ons eraan dat dieren die de meest gruwelijke situaties hebben meegemaakt, vaak erg lief zijn.”

Man met kinderwagen wordt in Amersfoort uit het niets in zijn nek geslagen en beroofd

Vrouw (73) om het leven gebracht