in ,

‘Hoe vertel ik mijn vrouw subtiel dat ze veel te veel scheten laat?’

Ralph* is al een aantal jaar getrouwd met Georgina. Hij merkt dat zijn vrouw steeds meer scheten laat, waardoor hij haar niet echt meer aantrekkelijk vindt.

Daarom wil Ralph daarover in gesprek met haar. Hij weet alleen niet hoe hij het moet aankaarten en vraagt lezers op Reddit om raad.

Meer en meer
“Georgina en ik zijn bijna tien jaar samen, waarvan vier jaar getrouwd”, begint Ralph zijn verhaal. “We hebben al die tijd een gelukkig huwelijk gehad, maar de laatste tijd zit iets me enorm dwars. Georgina laat steeds meer scheten.

Ik weet dat het normaal is om je op je gemak te voelen bij je partner. Zeker na de hoeveelheid jaren dat wij samen zijn, verbaast het me niet dat ze af en toe wat lucht los wil laten. De hoeveelheid scheten die Georgina laat, is echter niet meer normaal te noemen.”

Lees ook  Vrouw wil met hond trouwen na overlijden ex (kat)

Elke dag een behoorlijk aantal
Ralph heeft laatst besloten het een keer bij te houden. “Ik heb geteld en kwam na de ochtend al op vijf scheten uit.

In de loop van de dag is dat getal nog behoorlijk gestegen: ze heeft in totaal maar liefst dertig scheten gelaten.

Dat is dus op één dag en het zijn alleen de scheten die ik duidelijk kan horen.” Hij heeft al een paar keer geprobeerd aan Georgina uit te leggen dat hij het niet prettig vindt.

“Ik heb er al meermaals een grapje over gemaakt, in de hoop dat ze het snapt. Ze zegt dan alleen kort ‘sorry’, maar ik heb niet het idee dat ze het doorheeft.”

Onduidelijke oorzaak
Inmiddels worden Georgina’s scheten echt een probleem voor Ralph. “Ik merk dat ik haar steeds minder aantrekkelijk vind door al dat geruft.

Lees ook  Zo makkelijk klimt een rat dus in jouw wc-pot omhoog!

Zelf heb ik ook weleens wat lucht dwars zitten, maar ik loop altijd naar een andere kamer om dat er dan uit te laten.

Ik snap niet dat ze het telkens doet terwijl we in één ruimte zijn. En zo vaak ook! Dan klopt er toch iets niet helemaal?

Georgina heeft PCOS, dus misschien heeft dat er iets mee te maken. Of het ligt aan haar dieet: ze was een tijdje te zwaar, maar is behoorlijk afgevallen afgelopen maanden.

Hoe dan ook: ik vind dat er echt iets moet veranderen, voordat ik haar helemaal niet aantrekkelijk meer vind.

Hoe kan ik er op een redelijke manier met haar over praten, zonder dat ik haar tegen het zere been stoot?” Wat zou jij Ralph aanraden?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de man zijn verhaal onder de naam TerribleInvite.

Plaats je weinig over je relatie op social media? Dan ben je gelukkig met je partner!

Wordt het een nieuwe pandemie? Belangrijk verschil tussen corona en apenpokken