in ,

Hier opent de eerste speeltuin voor volwassenen in Nederland dit weekend!

Het zal natuurlijk niet dé eerste speeltuin voor volwassenen zijn in Nederland, maar wel van dit soort.

Het is namelijk het grootste ‘airpark’ van Nederland. Juist, een airpark is gewoon een hele grote overdekte speeltuin gemaakt van luchtkussens en alle mogelijke varianten daarop.

Het heeft al een vestiging in Rotterdam maar die is stukken kleiner dan deze nieuwe vestiging, in Breda.

Er zijn glijbanen, diverse obstakels en verschillende spellen te spelen. Er komt ook een object genaamd ‘De Tarzan & Jane’ waar je als Tarzan op een grote staande schommel kunt slingeren.

Lees ook  Uitgeput paard sterft nadat het toeristen moest rondrijden bij 36 graden

De naam van het nieuwe gevaarte voor volwassenen heet ‘Bounce Valley’. Het zou eerder openen maar door verschillende vertragingen liep dat ietsjes uit tot aankomend weekend.

“De bouw en de levering vanuit onze leveranciers bleek toch de nodige voeten in de aarde te hebben..” laat een woordvoerder weten.

Speeltuin voor volwassnen!
Je kunt het nieuwe speelparadijs vanaf dit weekend bezoeken aan de Terheijdenseweg 514 in Breda. Je kunt hier een tijdslot van maar liefst 2 uur reserveren en parkeren is helemaal gratis.

Lees ook  Is jouw partner een borsten-, benen- of billenman? Zo verleid je ‘m het beste

Om je een kleine introductie te geven kun je hieronder naar de Rotterdamse Bounce Valley kijken. Deze is dus een stuk kleiner dus verwacht nóg meer van Breda:

Dino liefhebbers opgelet: Deze levensgrote dino kan nu van jou zijn!

Familie Sarah van Soelen heeft heel slecht nieuws over haar: “Er is iets aan de hand”