in

Hier huur of koop je je eigen Zwembadcontainer, goedkoper dan je denkt!

Hoewel er geruchten gaan dat sommige Europese landen alweer open willen gaan voor toerisme is het vrij onzeker dat dit ook zal kunnen.

Deze zomer zullen dus een hoop Nederlanders in eigen land blijven tijdens de zomervakantie. Het is dus zaak dat je er een leuke tijd van gaat maken in je eigen huis, of misschien een vakantie in eigen land.

Om het thuis wat aangenamer te maken deze zomer zijn er verschillende opties. Het zou natuurlijk fijn zijn om een zwembad in je eigen tuin te hebben, maar dat kost nogal wat centen.

Lees ook  Pizzalovers opgelet: De handtas voor je verse pizzapunt is nu te koop! Speciaal voor degene die absoluut niet zonder pizza kan!

Gelukkig zijn er ook tijdelijke en veel goedkopere oplossingen. Zoals een container waar een tof zwembad van gemaakt is, een Zwembadcontainer.

Er zijn verschillende bedrijven die dit aanbieden. Mocht je zelf handig zijn, dan is dit hier ook een toffe oplossing!

Zwembadcontainer deze zomer?
Bij Dutchtainer heb je onwijs veel keuze uit verschillende vormen en maten. Zo kun je zwembaden in je tuin laten neerzetten van 6 meter lang tot wel 12 meter lang, genoeg om een paar baantjes te trekken dus.

Lees ook  Zien: Draagt Gaby Blaaser nou geen slipje op deze spannende foto?

“Ze zijn makkelijk te installeren en te verplaatsen en is voorzien van een filtersysteem zodat je altijd een schoon zwembad hebt. Op een vlonder of ingegraven, aan jou de keus!”