in

Het beste excuus ooit: Mensen die niet sporten zijn gelukkiger in de liefde!

Het beste excuus ooit: Mensen die niet sporten zijn gelukkiger in de liefde! Ook geen zin om te sporten, maar wel lekker met je geliefde op de bank te liggen?

Dan ben je zeker niet de enige, want uit onderzoek blijkt dat hoe gelukkiger je in je relatie zit, hoe minder je sport. Als het aan ons ligt is dit het beste excuus ooit om lekker lui te doen!

Misschien dat je het zelf al ervaart als je lekker in een relatie zit, je gewoon helemaal geen zin hebt om te sporten.

Lees ook  Vermiste Sam (17) dood aangetroffen in Leidsevaart

Het liefst spendeer je je tijd met je geliefde. Lekker samen uiteten, Netflixen, lekkere hapjes, drankjes en samen heerlijk lang in bed liggen.

Laten we eerlijk zijn: Dit klinkt allemaal toch zoveel beter, dan je in het zweet werken in de sportschool?!

Hoe gelukkiger je relatie, hoe minder behoefte om te sporten
Uit recent onderzoek is gebleken dat wanneer je heerlijk in je relatie zit en je gelukkig voelt, hoe minder de drang is om te gaan sporten.

Lees ook  Vrouw (18) was net haar ouders verloren en zag E. (57) als een vader, tot hij opeens zijn geslachtsdeel liet zien

Dit heeft een simpele verklaring: Als je een fijne relatie hebt, voel je je gerespecteerd door je geliefde.

Daardoor ben je ook tevredener met jezelf. De drang om te sporten en/ of af te vallen wordt hierdoor minder. Helaas werkt het niet vice versa.

Dat wanneer je stopt met sporten, de geluk in de liefde wel jouw kant op komt waaien. Maar ach, valt misschien te proberen toch..