in

Heftige situatie: Peter Gillis weer in het ziekenhuis beland

Vorige week werd Peter Gillis die bekend is van de serie Massa is Kassa met spoed afgevoerd met de ambulance naar een ziekenhuis.

Volgens zijn vriendin Nicol werd Peter niet lekker toen hij samen met zijn zoon in overleg zat. Hier was de cameraploeg ook bij die hun volgt voor de serie. Er werd gelijk de ambulance gebeld.

In de ambulance blijkt het allemaal heel slecht met Peter te gaan. Zijn hartslag is extreem laag met maar 30 slagen per minuut en het ambulancepersoneel besluit eerst nog een extra reanimatie-team op te halen wat dichterbij was dan het ziekenhuis voor als het helemaal mis zou gaan.

Lees ook  Vrouw vindt de ware niet en trouwt met zichzelf

Gelukkig blijkt er in het ziekenhuis niks ernstig aan de hand te zijn. De artsen wijzen naar het hoge suikergehalte in zijn bloed als oorzaak van zijn klachten.

Maar gisteren was Peter opnieuw in het ziekenhuis. Dit keer was het gelukkig enkel voor wat onderzoeken. De artsen zijn er toch niet helemaal gerust op en wilde Peter graag nog verder onderzoeken.

Peter moet allemaal aparte onderzoeken ondergaan zo krijgt hij een mutsje op om zijn hersenactiviteit te meten en moet hij in de MRI-scan.

Lees ook  Romee Strijd maakt de zomer heter met pikant kiekje in lingerie

In Shownieuws laat Peter weten dat hij het heel eng vindt om in een MRI-scan apparaat geschoven te worden.

Het heeft namelijk een keer klem gezeten in zo een apparaat en dat was geen pretje. Gelukkig doen ze Peter nu in een extra grote machine voor mensen die wat zwaarder wegen.

De uitslagen van zijn onderzoeken zijn nog niet bekend, maar Peter heeft beloofd alvast te beginnen met diëten en gezonder te leven.

Hieronder de foto van Peter in het ziekenhuis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Andre Hazes verlaat Nederland en gaat hier wonen

Angela Groothuizen (62) heeft 3 mannen tegelijk: ‘Lekker in bed’