in

Heftige Marco Borsato-appjes uitgelekt: ‘Schaam je héél erg diep!’

Er zijn heftige appjes uitgelekt waarin het vermeende slachtoffer van Marco Borsato verdacht wordt gemaakt. Volgens Yvonne Coldeweijer is paparazzo Edwin Smulders de afzender van de appjes.

Marco Borsato heeft nog genoeg vrienden over nu er aangifte tegen hem is gedaan van s*ksueel mis bruik.

Shownieuws was dinsdagavond druk bezig om het vermeende slachtoffer van de zanger verdacht te maken.

Met name Anouk Smulders, de vrouw van Story-paparazzo Edwin Smulders, en Bram Moszkowicz waren flink op dreef.

Heftige appjes
Anouk is de beste vriendin van de Borsato’s en Brams zoon is manager van de dochter van Marco. Veel mensen vinden dat zij aan victim blaming doen.

En vanmiddag werd ook Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker beschuldigd van het in diskrediet brengen van het slachtoffer en haar moeder. Ten onrechte, bleek even later.

Het juicekanaal Reality FBI heeft vanmiddag namelijk een vermeend appgesprek tussen Edwin en Guido gepubliceerd.

“Ik heb een WhatsApp-gesprek tussen hoofdredacteur van de Story, Guido den Aantrekker, en de familie Smulders, waarin de moeder van het vermeende slachtoffer (…) haar motieven in twijfel worden getrokken.”

Wraak
De appjes zijn inmiddels verwijderd door Reality FBI, omdat de inhoud ervan zeer schadelijk is voor het slachtoffer en haar moeder.

Er stonden heftige verdachtmakingen in, maar het komt erop neer dat de aangifte tegen Marco een wraakactie zou zijn en dat er verliefdheid, jaloezie en financieel gewin in het spel zouden zijn.

Het sluit aan bij de geruchten die Bram Moszkowicz in Shownieuws heeft verspreid.

Hij beweerde: “Ik heb begrepen dat het ook wel eens zo zou kunnen zijn dat het het vanuit de fanclub komt van Marco Borsato.

Dat daar iets is gebeurd en dat het een wraakactie zou zijn. Ik weet niet of dat zo is. Het is uit een bron die ik in elk geval vertrouw.”

Lees ook  UPDATE: Zwaargewonde man aangetroffen bij auto in natuurgebied Helvoirt, nog veel onduidelijk

Guido beschuldigd
Aanvankelijk werd Guido er vanmiddag van beschuldigd de appjes aan Edwin te hebben gestuurd. Guido werd met de grond gelijkgemaakt door Yvonne Coldeweijer: “SCHAAM JE HEEL ERG DIEP!

Wat jullie doen is wordt door psychologen ‘second rape’ genoemd en kan soms als nog schadelijker worden ervaren als het fysieke mis bruik zelf.”

Het is ongelooflijk, riep Yvonne uit. “Ook demotiveert het andere meiden om voor zichzelf op te komen, omdat je bang bent dat niemand je gelooft Ik vind dit getuigen van buitengewone kwaadaardige intenties (…) Als je je twijfels hebt, dan wacht je rustig de feiten af. We doen hier niet aan victim blaming.”

Zwartmaken
Yvonne besloot Guido te appen en deelde die appjes ook online: “Guido, ik schrik heel erg van jouw appjes die online zijn gepubliceerd.

Al die tijd dacht ik nog ergens dat je je tegendraads opstelt om een tegengeluid te geven, maar deze berichten gaan echt veel en veel te ver.

Dat je een slachtoffer van s*ksueel mis bruik ZO zwart wil maken met onwaarheden raakt me echt op persoonlijk vlak, laat staan hoe schadelijk dit is voor het slachtoffer.”

Na de beruchte dinsdaguitzending van Shownieuws twitterde Guido weliswaar een aantal complimenten aan het adres van Bram (“Amice Bram Moszkowicz zegt rake dingen over het Marco Borsato-dossier in #shownieuws #meester. Zo’n vakman”), maar Guido blijkt níet de afzender van de kwalijke appjes.

Guido ontkent
De appjes zijn namelijk niet gestuurd door Guido, maar door Edwin, stelt Yvonne. “Ik heb zojuist wederom telefonisch contact gehad met Guido.

Hij is hier heel erg van geschrokken en heeft mij bewijzen laten zien dat het daadwerkelijk Edwin is die het bericht naar Guido stuurt. (…) Guido heeft hier niets mee te maken en dat moet ik even rectificeren.”

Het lijkt erop dat Edwin het appgesprek zelf heeft gedeeld met Reality FBI, aldus Yvonne. “Edwin, jij bent dus degene die dit heeft gestuurd.

Lees ook  Benzineprijs in Duitsland gaat flink dalen

I don’t fucking like you, maar ik denk dat je niet had verwacht dat dit online zou komen. Edwin, wat een dombo ben jij.

Ik denk dat je niet had beseft dat dit privégesprek tussen jou en het juicekanaal online zou komen, hè?”

Zwart van binnen
Mogelijk hoopte Edwin met zijn informatie de berichtgeving van juicekanalen te beïnvloeden. Yvonne: “Ben je eenmaal zwart van binnen, dan komt het als een boemerang bij je terug.

It’s gonna bite you in the *ss. Ik hoop dat je ervan geleerd hebt. Wat een stelletje nare, verschrikkelijke, walgelijke mensen…”

Edwin en Anouk lijken daarmee ook de bron van de geruchten die door Bram zijn verspreid.

Yvonne: “Ik zie ook niet eens van Anouk een soort van reactie op Insta van: ‘Hé, jongens, sorry dat ik dit heb gezegd.’

Of: ‘Vreselijk voor het slachtoffer.’ Of inderdaad: ‘Jullie hebben gelijk.’ Echt, niks van dit! Stelletje vieze vuile BN’ers in hun bubbel. Ik ben er zo klaar mee!”

‘Volledig onwaar’
Guido reageert op Twitter: “URGENT. Een aantal juice channels publiceert vandaag een WhatsApp-bericht aangaande Marco Borsato dat volgens deze juice channels uit mijn naam verstuurd is.

Dat is volledig onwaar. Het betreft een bericht dat juist AAN mij gestuurd is, vanuit een anonieme afzender. Daarvan heb ik aantoonbaar bewijs.”

“De berichten op deze juice channels zijn zonder enige vorm van wederhoor afgebeeld. Ik heb deze juice channels zojuist gesommeerd dit te rectificeren en de berichten te verwijderen.

Als daaraan niet per ommegaande gehoor wordt gegeven, zal ik zonder nader bericht juridische actie daarop ondernemen.”

‘Ongelooflijk!’
Guido besluit: “Twee juice channels hebben het lasterlijke bericht inmiddels meteen gerectificeerd en/of verwijderd. Dat is fijn. Ongelooflijk dat zoiets schadelijks zonder enige wederhoor geplaatst wordt.”

Twerkende bruid in string doet wel erg sexy dansje op huwelijksfeest (video)

De meeste mensen hebben het helaas fout: Hoeveel mensen gingen er picknicken?