in

Heftige gijzeling gaande in The Voice of Holland

Een deelnemer van The Voice of Holland is het zat. Nadat de talentenjacht van de buis is verdwenen kan hij vanwege een getekend contract geen kant op. ,,Ik mag niet optreden en geen eigen muziek uitbrengen.”

Door het grote TVOH-schandaal is de talentenjacht stilgelegd en van de buis verdwenen. Alle afleveringen zijn verwijderd en inmiddels is er op YouTube ook niks meer te vinden. Deelnemers die dit seizoen streden voor de eerste plek kunnen geen kant op.

Contract getekend
Niet alleen is het avontuur voor de deelnemers van dit seizoen abrupt gestopt door de schandalen die aan het licht zijn gekomen, ook blijft het onduidelijk hoe het nu verder met de kandidaten gaat. Verdwijnt The Voice definitief van de buis, of is het alleen voorlopig stilgelegd?

Lees ook  RIVM stelt nieuwe variant van omicron vast in Nederland

Dat is een vraag die deelnemer Ray Benjamin graag beantwoord wil hebben. Volgens hem moeten alle kandidaten die meedoen aan The Voice een contract tekenen waarin staat dat je tijdens de periode dat het programma op tv komt, je niet mag optreden en geen eigen muziek mag uitbrengen.

‘Te veel onduidelijkheid’
,,De onduidelijkheid van veel deelnemers en mijzelf is of dit nu nog steeds geldt? Is het programma nu definitief stilgelegd en zijn we weer vrij om verder te bouwen aan onze carrière en ons beroep uit te voeren, of is er een kans dat alle opgenomen uitzendingen alsnog op tv komen en zitten we nog in de wachtkamer?”, vraagt hij zich af op Instagram.

Lees ook  Let op: Zo weet je of je besmet bent met het coronavirus! (symptomen)

Op dit moment zegt Ray Benjamin dus geen optredens aan te kunnen nemen en geen nieuwe muziek uit te kunnen brengen, ,,Want er is te veel onduidelijkheid.

Wij hopen daarom dat The Voice of RTL hier zo snel mogelijk contact met ons over zal opnemen om dit duidelijk te maken. Want ze kunnen niet verwachten dat de kandidaten nog maanden blijven wachten en onze carrières stil komen te liggen.”

Martina (20) al twee weken vermist, spullen gevonden op Scheveningse strand

Zien: Britt Dekker doet schokkende onthulling over Ali B: ‘Dit deed hij bij mij’