in ,

Groot geheim na jaren onthuld: ‘Dít is de echte vader van André Hazes’

Roddelqueen Yvonne Coldeweijer deelt gisteravond een heftige roddel met haar volgers. Ze schrijft namelijk dat ze denkt dat André Hazes helemaal niet de vader is van André jr., maar ene Marco…

Rachel Hazes heeft gister een emotioneel bericht op haar Instagram geplaatst ter nagedachtenis aan een goede vriend van haar, Marco Eijk.

“Lieve schat, vandaag al weer achttien jaar geleden dat ik mijn beste vriend verloor. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jou denk”, schrijft ze bij de foto.

Lees ook  Vrouw (18) was net haar ouders verloren en zag E. (57) als een vader, tot hij opeens zijn geslachtsdeel liet zien

Echte vader
Volgens Yvonne is Marco niet zomaar een vriend. “Rachel post over een lieve vriend, maar spionnen die me al langer volgen, weten dat ik denk dat deze Marco in het geheim de echte vader is van André…”, schrijft ze in haar Instagram Stories.

Huwelijk op cancelen
De roddelqueen is niet de enige die dit denkt. Ene Toon Braxhoofden schreef er eerder ook al over: “Rachel was stapel op Marco, zelfs zo erg dat het huwelijk met Hazes op cancelen stond.

Lees ook  Pestkoppen noemen haar “lelijkste vrouw ter wereld” – jaren later laat ze alle haters zwijgen

Maar inderdaad, André is een zoon van Marco. Vergelijk hem met Roxanne, dat is een echte Hazes. En vergelijk junior dan met zijn twee halfzusjes. Ogen liegen niet.”

Volgens Yvonne zou dit dus de vader zijn van André. Bekijk de foto hieronder.

Ex Nicole Kremers verkracht haar en bedreigt Peter Gillis met de dood

Corina werd miljonair in amper 48 uur en met nieuw ‘ongelukje’ toont ze hoe ze dat doet