in ,

Groep vrienden zit al 3 dagen vast in stamkroeg na zware sneeuwstorm

Een groep Britten zit al sinds vrijdagavond (26 november) vast in hun stamkroeg, nadat ze door een zware sneeuwstorm raakten ingesneeuwd.

De mannen in de Tan Hill Inn, de hoogste pub van Groot-Brittannië, vervelen zich echter geeen minuut.

Gisteravond hadden ze nog een heerlijke karaoke-avond terwijl ze hun derde nacht doorbrachten in de 17e-eeuwse herberg.

Niet meer weg
61 mensen zitten vast in de Tan Hill Inn in de Yorkshire Dales sinds de sneeuwstormen van vrijdag als gevolg van storm Arwen.

De mensen in de pub waren daar geweest om de Oasis-tributeband Noasis te zien, en zijn daar sindsdien vast blijven zitten.

Hoewel ze op geïmproviseerde bedden en banken moeten slapen, maken ze er het beste van en geenoten ze onder meer van een pubquiz, keken ze films op een grote projector en kregen ze een buffetmaaltijd geserveerd, evenals een traditionele lunch op zondag.

Lees ook  ’Vrouw (72) laat man twee dagen bewusteloos in keuken liggen voordat ze hulpdiensten belt’

Sommigen hebben gezegd dat ze ‘niet meer weg willen’ als ze eenmaal in staat zijn om naar hiis te gaan.

Een groot gezin
De pub ligt 528 meter boven de zeespiegel en is de hoogste in Groot-Brittannië, maar ook ongelooflijk blootgesteld aan de elementen.

Gelukkig maar de sneeuw uiteindelijk zakte, waardoor ze naar huis konden. De baas van de pub, Nicola Townsend, vertelde het PA-persbureau:

“Het was gewoon heerlijk en iedereen is in een heel goed humeur … het is echt een goede sfeer.

Lees ook  ’Man sterft na gebruiken van lijm in plaats van condoom’

“Ze hebben een behoorlijke vriendschap gevormd … zoals een groot gezin is de beste manier waarop ik het kan beschrijven.

Op zaterdag had iedereen een zweepslag voor het personeel dat daar ook met hen vastzat, waardoor ongeveer 300 pond in contanten voor hen werd opgehaald.

Gisteren hebben het personeel en de gasten de pub versierd voor Kerstmis voor een karaokeavond.

Townsend, die in Leyburn woont, is van mening dat het gedwongen verblijf tussen sommigen banden heeft gesmeed die veel langer zullen duren dan de sneeuw van Yorkshire.

Ze beschreef de omstandigheden en legde uit: “De sneeuwstormen waren verschrikkelijk, hoe de sneeuw dreef, het ging helemaal tot bijna de slaapkamerramen.”

Vlaamse Kaat die wereld veroverde met dromenvangers verongelukt in Duitsland

Ook Nivea werkt niet meer met Meiland na anti-islamquotes Erica