in ,

Glennis Grace misdraagt zich opnieuw belachelijk in het vliegtuig van KLM

Glennis Grace zou zich opnieuw hebben misdragen. Na het geweldsincident bij een supermarkt zijn weinig Nederlanders nog fan van de zangeres.

Zelf denkt ze daar anders over, want tijdens een vlucht van Curaçao naar Amsterdam afgelopen weekend, heeft Glennis zich enorm verwaand gedragen.

Na alle kritiek die ze over zich heen heeft gekregen, vond Glennis kennelijk dat ze een vakantie verdiende.

Ze pakte haar koffers en vertrok naar Curaçao om daar even op te laden. Afgelopen weekend keerde ze weer terug naar Nederland om zich voor te bereiden op haar concert aankomende donderdag.

‘Extreme kapsones’
Maar hoewel nog steeds meer dan de helft van de kaarten beschikbaar zijn, denkt Glennis nog steeds één van de grootste artiesten te zijn.

Lees ook  Vriendin van John leeft en praat als een peuter van 5 jaar “Ik verschoon haar”

Een bron meldt aan Roddelpraat dat de zangeres zich opnieuw heeft misdragen. Dit keer aan boord van een vliegtuig van KLM.

,,Vlogen van Curaçao naar Amsterdam. Ook daar heeft ze gewoon extreme kapsones”, aldus de bron.

Glennis zou kampen met een oorontsteking en liet haar vriend ijs voor haar halen bij de crew. ,,Zegt hij: ‘heb je wat ijs voor de celebrity?’ Zegt de crew: ‘wie is dat dan?’ ‘Ja Glennis, Glennis Grace.”’

Halfvolle zaal
En dat terwijl haar reputatie een behoorlijke deuk heeft opgelopen toen ze in de supermarkt in aanvaring kwam met het personeel.

Lees ook  En plots kreeg zijn vrouw OOK gevoelens voor zijn ‘minnares’

Het eerste optreden van Glennis zou plaatsvinden in The Harbour Club in Amsterdam op 26 maart, maar de horecagelegenheid liet weten dat de zangeres niet meer welkom was na het geweldsincident.

Aankomende donderdag probeert Glennis opnieuw een volle zaal te trekken in Grenswerk in Venlo. Maar helaas loopt dat geen storm.

Nog steeds zijn meer dan de helft van de kaarten beschikbaar, wat betekent dat de zangeres zal optreden voor een halfvolle zaal. Is Nederland klaar met Glennis?

Chantal Janzen laat even haar heerlijke bikini-body zien!

Spermadonor Kyle is verslaafd aan zijn zaad verspreiden en heeft nu al absurd veel kinderen