in

Glennis Grace kreeg geen voorkeursbehandeling op politiebureau

Glennis Grace heeft geen voorkeursbehandeling gekregen op het politiebureau, bevestigt een politiewoordvoerster na berichtgeving van RTL Boulevard. Volgens de politie moeten alle meerderjarige verdachten op dezelfde manier het politiebureau verlaten en worden hierin alleen voor slachtoffers en minderjarigen een uitzondering gemaakt.

RTL Boulevard schrijft dat de 43-jarige zangeres urenlang discussie voerde met de politie en het OM, omdat zij samen met haar zoon met een auto vanaf de binnenplaats naar buiten wilde, in plaats van via een hek in de steeg.

Lees ook  Michel wil ‘de Duivel’ zijn en heeft daarom zijn oren en vingers laten amputeren (foto’s)

Dat om de media te vermijden, die daar al uren stonden. Maar de politie wilde geen uitzondering voor haar maken, meldt RTL Boulevard op basis van informatie van ingewijden.

„Alle verdachten worden op dezelfde manier behandeld”, zegt de woordvoerster tegen het ANP. „Als een verdachte zo’n verzoek doet, dan gaan wij dat niet inwilligen. Alle verdachten verlaten op dezelfde manier het pand.”

Lees ook  Vrouw streamt vrijpartij per ongeluk live op Facebook: ’Zelfs mijn vader keek mee’

Glennis Grace zat vast nadat zij samen met haar 15-jarige zoon en een derde persoon gearresteerd werd na een geweldsincident in een supermarkt in de Westerstraat in Amsterdam. De drie worden verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachte rade, aldus de politie eerder. Na drie dagen mocht Glennis het bureau met haar zoon verlaten.

Moeder (35) verdacht van vergiftigen baby door diarreeremmers in flesjes moedermelk te doen

Medewerker gevangenis Zwolle ernstig mishandeld door gedetineerde