in

Gast laat met 10 foto’s zien hoe spannend de vakantie met zijn vriendin is!

Vanwege alle coronamaatregelen is het tegenwoordig nog moeilijk om een toffe vakantie te boeken. Veel vliegvakanties zijn nog niet mogelijk en het is niet mogelijk om naar ieder land te reizen.

Vermoedelijk zijn alle maatregelen aanstaande zomervakantie nog niet geheel vervallen en zul je dus ook je vakantieplannen hierop aan moeten passen.

Iets wat veel mensen afgelopen zomer hebben gedaan, is een roadtrip. Lekker met je vrienden of je vriendin in de auto stappen en kijken waar je uit gaat komen.

Lees ook  Dokter behandeld een ‘dwarsliggende’ baby. Blijf nu goed kijken als hij op haar buik drukt

Je gaat geen landen in Zuid-Amerika of Azië zien waar de cultuur compleet anders is dan hier. Maar landen als Duitsland en Frankrijk hebben bijzonder mooie plekken waar je ongetwijfeld nog nooit geweest bent. Je kunt natuurlijk een caravan mee nemen maar een tentje in de achterbak is net zo makkelijk!

Gast legt enorm spannende vakantie vast met foto’s!
Onderstaand stel was samen om road trip gegaan en heeft de complete reis vastgelegd met foto’s om er later nog eens van te kunnen genieten.

Lees ook  Hells Angels lopen winkel binnen en nemen alle 200 fietsen uit de winkel mee

Maar wanneer je een vriendin hebt die de neiging heeft om snel in slaap te vallen in de auto, dan is het vaak wat minder gezellig. We gokken dat dit stel een anders soort vakantie gaat zoeken voor aanstaande zomer:

Man heeft 24/7 stijve – Elke dag huilen en krijsen van de pijn

Zuinigste vrouw ter wereld bakt lasagna in vaatmachine