in

Gaby Blaaser warmt volgers op met s*xy foto

Een dikke winterjas is in de koude wintermaand februari niet aan Gaby Blaaser besteed. De influencer deelt op Instagram een zomerse bikinifoto en ja, ook wij krijgen spontaan zin in warmere temperaturen.

Bijna zomer
De temperaturen mogen het vriespunt dan wel bereikt hebben, maar Gaby Blaaser houdt ons wel warm. En in shape.

Met een zomers kiekje herinnert de sportieveling ons aan het feit dat het ‘bijna’ (oké: over een paar maanden) zomer is en helpt ons graag in shape.

Lees ook  Zien: Yolanthe Cabau is duidelijk een aantal knoopjes vergeten dicht te doen vandaag

“Vergeten jullie niet dat het over 140 dagen zomer is? Sooo Let’s gooo en get In Shape met Gaby”, schrijft de fitgirl bij een behoorlijk zomerse bikinifoto op Instagram.

De fitnessgoeroe doelt daarmee op het feit dat haar serie In Shape met Gaby nu op Videoland te streamen is.

S*xy versie
Overigens is Gaby niet daadwerkelijk in bikini op een willekeurige plek gaan poseren. Het gaat in dit geval om een throwbackje uit Cannes. Die overigens behoorlijk in de smaak viel bij haar volgers.

Lees ook  2 Duitse agenten doodgeschoten tijdens verkeerscontrole: “Ze wilden wagen even verder controleren”

Het is daarnaast niet de eerste keer dat Gaby een weinig verhullende foto op Instagram plaatste – en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn.

De presentatrice houdt wel van een sexy foto van zichzelf. “Ik vind de s*xy versie van mezelf de allerleukste, dus ik ben heel hard gaan trainen en me hierop gaan focussen”, vertelde ze al eens eerder aan Grazia.

Sebastian heeft epidermodysplasia verruciformis, iets waar je goed zonder kan

Zo ziet Sylvie Meis eruit zonder make-up