in

Foto: Jutta Leerdam draagt niks onder open jasje

Jutta Leerdam laat een luchtige foto zien via Instagram. De schaatsster is duidelijk niet bang voor enig commentaar.

Jutta Leerdam kennen we natuurlijk als de bloedmooie, blonde, Nederlandse schaatsster. Iedereen die Jutta goed kent, weet dus ook dat ze zeker niet vies is van een pikant kiekje hier en daar. Via Instagram deelt Jutta dagelijks foto’s, de een nog gewaagder dan de ander. Maar voor het mannelijke publiek mag dat zeker geen straf zijn. Zo ook nu weer: Jutta deelt een erg gewaagde foto van haarzelf. De schaatsster is kennelijk niet bang voor wat mensen van haar denken. En terecht, want het is natuurlijk ook een bloedmooie vrouw. En dat weet de blondine ook, dus plaatst ze veel foto’s van haar prachtige lichaam.

Lees ook  Jennifer Aniston uit de kleren..

Jutta Leerdam deelt spannende foto met open jasje via Instagram
Jutta Leerdam verwent ons dus nu ook weer met een pikante foto. De schaatsster poseert op deze foto met een open hangend jasje, met niks eronder. Duidelijk is in ieder geval dat Jutta het stiekem wel leuk vind om aandacht te krijgen door dit soort foto’s te plaatsen. En gelijk heeft ze. Aandacht krijgt ze hierdoor zeker en die is overtuigend positief. Door middel van een zwoele blik kijkt ze weg van de camera, terwijl er zonlicht op haar lichaam schijnt.

Lees ook  Willem Engel zet adres Kaag online, D66-leider doet aangifte

Het zonlicht is op precies de goede plek gevallen, want hierdoor zijn Jutta en haar open vestje perfect te zien. Het is in ieder geval te zien dat Jutta ervaring heeft met poseren voor dit soort gelegenheden, want ze lijkt net een model. De manier waarop de blondine poseert, en de zwoele wegkijkblik, maken duidelijk dat Jutta vaker model staat. En hopelijk is het ook niet de laatste keer dat ze dit soort foto’s doet. Want dit soort verrassingen zijn niet de ergste om te krijgen van de blondine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Vermiste Marleen de Wijs (41) uit Breda in België opgedoken

Is dit de snelste bevalling ooit?