in

Fans verbaasd door “nieuwe lippen” Maxime Meiland: “Véél te groot!”

Maxime Meiland heeft een tijdje terug een foto geplaatst waarop een heleboel reacties kwamen betreft haal lippen. De blondine heeft eerder al eens wat laten doen om vollere lippen te krijgen. Dat waren echter nog best bescheiden lippen wanneer je het vergelijkt met andere jonge influencers vandaag de dag. In de reacties valt echter te lezen dat mensen het nu een beetje té vinden.

Zo valt er bijvoorbeeld te lezen: “Je ziet er prachtig uit. Zijn die volle lippen helemaal van jezelf?” en “Mooi, hoe krijg je je lippen zo vol?” Sommige mensen zijn minder subtiel en vriendelijk: “Tegen een deur aangelopen met je lippen? Zo jammer..” Mensen denken direct al te weten wat ze gedaan heeft: “Zeker der lippen weer gedaan! Ze is nu niet meer zwanger, dat gaf ze eerst de schuld!” en “Haha, ik denk fillers!” valt er te lezen.

Lees ook  Boze man gooit honderden videobanden met s*ks op straat

Maxime Meiland nieuwe lippen?
Andere mensen denken dat de blondine geen fillers heeft gebruikt maar dat het een truc is.Zo valt er bijvoorbeeld het volgende te lezen: “Lippenstift op een bepaalde manier aanbrengen, en ze heeft al geen smalle lippen van zichzelf!” en “Ja, ze zijn deze keer met lipliner en lipstick. Lijken ze nog voller dan ze al van zichzelf heeft.” In een meer recente foto, onderaan dit artikel, is te zien dat de lippen van Maxime inderdaad weer zijn geslonken en dat het waarschijnlijk heel goed gelippenstift is:

Lees ook  Wesley Sneijder is kapot van verdriet: ‘Ernstig ziek door longtumor’

Bijrijder gezocht! Heetste trucker zoekt bijrijder (foto’s)

‘Mijn vriend bleek homo te zijn en bedroog me met mijn broer’