in

Even jaloers zijn? Channing Tatum (41) gaat weer strippen als Magic Mike en toont ongelofelijke sixpack

Hollywood-acteur Channing Tatum heeft al heel wat films op zijn palmares staan, maar als je aan de gemiddelde Channing-fan vraagt waarom ze zot staan van de 41-jarige acteur dan zullen ze wellicht Magic Mike zeggen. In deze twee films gaat Tatum constant op een spectaculaire manier uit de kleren voor gillende dames.

41 en nog steeds een indrukwekkende sixpack
De twee vorige Magic Mike-films brachten respectievelijk 6 jaar en 9 jaar geleden samen zo’n 300 miljoen dollar op. En dat is best veel geld als je weet dat deze films ‘maar’ 7 en 12 miljoen dollar hebben gekost om te maken. De kogel is nu door de kerk en Channing Tatum keert nog een laatste keer terug als danser en stripper Mike, maar deze keer als veertiger.

Lees ook  Plaats je weinig over je relatie op social media? Dan ben je gelukkig met je partner!

Deze nieuwe film die ongetwijfeld weer heel veel gillende vrouwen naar de bioscopen zal lokken, krijgt de toepasselijke naam Magic Mike’s Last Dance. Hoewel Channing enkele jaartjes meer op de teller heeft staan, moeten de dames (of mannen) zich geen zorgen maken dat Mike niet meer in een waanzinnige vorm zal zijn.

Lees ook  syrische gezin weigert huis na zien van geesten!

Zo toonde de acteur op Instagram dat hij nog steeds waanzinnig afgetraind is en op 41 jaar nog altijd een sixpack heeft waar elke man van droomt. Yep, hij is klaar om weer te schitteren en te strippen. Mogen we toch een beetje jaloers zijn?

Dit zijn alle exen van Juultje Tieleman

Man krijgt geen ‘harde’ en vriendin doet dan maar trio zonder hem