in

Ernstige zorgen om Mattie Valk: “Wat is er gebeurd?”

Mattie Valk is iedere ochtend te horen, samen met Marieke Elsinga, op Qmusic. De twee zijn een onwijs succesvol duo op de radio en hebben afgelopen januari zelfs nog de Gouden Radioring gewonnen.

Wanneer je de radio aanzet, ergens tussen 6 en 10 uur in de ochtend, dan is de kans groot dat je de stem van Mattie hoort.

Vaste luisteraars is echter wat opgevallen de afgelopen dagen, Mattie was afwezig. De radiozender moet het al een paar dagen zonder de geliefde radiomaker doen en fans maken zich zorgen. Als invaller kwam Kai Merckx tevoorschijn achter de microfoon waar gewoonlijk Mattie zit.

Lees ook  Zien: Oók Anouk klapt uit de school betreft Ali B: “Helemaal leegzuigen!”

Echter kwam er geen mededeling vanuit Marieke of iemand anders over de reden van de afwezigheid van de geliefde radio-dj. Natuurlijk zijn de grote showbizzkanalen gelijk gaan bellen. RTL Boulevard heeft dan ook direct contact opgenomen met het management van Mattie.

Verdrietige reden van afwezigheid Mattie Valk
De manager van Mattie liet RTL Boulevard weten dat de verdrietige reden van zijn afwezigheid te maken heeft met het overlijden van zijn schoonvader. De vader van zijn vriendin is op 69-jarige leeftijd.

Lees ook  Samantha de Jong mogelijk opnieuw met spoed naar ziekenhuis gebracht!

Mattie heeft hierom besloten om er op dit moment even voor zijn schoonfamilie zijn. Mattie maakt het zelf naar omstandigheden goed, heeft zijn manager laten weten aan Boulevard. De radiomaker heeft wel laten weten, via zijn manager, snel weer aanwezig te zullen zijn. Wanneer dit is is echter nog niet bekend.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Mattie Valk (@mattievalk)’in paylaştığı bir gönderi

Kind (3) met ducttape op stoel vastgebonden, stiefmoeder krijgt taakstraf

Gijzelnemer Apple Store is 27-jarige Amsterdammer, eiste 200 miljoen aan cryptovaluta