in

Enorm groot verdriet voor Anouk Hoogendijk: ‘Baby dood gegaan’

Anouk Hoogendijk deelt verdrietig nieuws. De voormalig profvoetballer schrijft in een emotioneel bericht op Instagram dat ze een miskraam heeft gehad. ,,Het liefst sluit ik mezelf nu wekenlang op.”

Anouk Hoogendijk maakte vandaag in een emotioneel bericht op Instagram bekend dat haar zwangerschap is geëindigd in een grote nachtmerrie.

,,Dit was 2 weken geleden. Ik had toen graag het goede nieuws willen delen dat ik 14 weken zwanger was”, begint Anouk haar verhaal.

,,14 weken zaten wij op een roze wolk, wat waren wij gelukkig! Begin juni zou Sonny een broertje krijgen. In plaats daarvan ging het niet goed en ben ik hier bevallen.”

Lees ook  Hugo de Jonge ruziet met hele boze vaccin-weigeraar: “Hou je muil? Hou zelf je muil godverdomme!”

‘Die droom moeten we laten varen’
Ze bleef drie dagen in het ziekenhuis en had veel bloedverlies. ,,Uiteindelijk daardoor ook nog een spoedoperatie. Naast dat het mentaal een enorme klap is, is het lichamelijk ook veel heftiger dan verwacht.”

Anouk legt dan ook uit dat ze even tijd nodig heeft. ,,Dit was helaas al de tweede keer dit jaar dat het misging”, schrijft ze emotioneel.

,,Ik heb altijd een droom gehad om moeder te worden en ik ben super gelukkig dat die droom is uitgekomen.

Lees ook  Dronken moeder brengt kind midden in nacht naar school

Een andere droom is altijd geweest om twee kindjes kort na elkaar te mogen krijgen. Die droom moeten wij op dit moment laten varen.”

Ondanks de twijfel om dit heftige nieuws te delen, heeft Anouk het toch gedaan omdat meer mensen te maken krijgen met deze nachtmerrie.

,,Het liefst sluit ik mezelf nu wekenlang op en verstop ik me lekker onder mijn dekens. Maar ik weet dat er helaas velen zijn, die met dit soort tegenslagen te maken krijgen.”

Miljuschka Witzenhausen heeft kerstballen weer van zolder gehaald in pikante foto

Monique deelt foto van André Hazes op de bank