in

Emma Heesters verrast volgers met prachtige lingeriefoto

Emma Heesters is niet vies van een kiekje in lingerie. De zangeres schitterde namelijk onlangs in de nieuwste campagne van Hunkemöller.

Inmiddels is Emma herenigd met haar lover Wesley Hoedt in Rome. Enne, dit wordt gevierd met een intieme foto op Instagram.

Vrolijk Pasen
Op de foto zien we Emma en Wesley dolgelukkig de camera inkijken. “Happy Easter from Rome”, deelt Emma.

Hieruit blijkt dat Emma haar lover na een lange tijd eindelijk weer kon opzoeken. Wesley voetbalt in Rome en woont inmiddels al bijna een half jaar in de Italiaanse stad.

Maar niet alleen het feit dat Emma en Wesley herenigd zijn, valt op aan de foto. Emma poseert in een prachtige roze lingerieset en krijgt binnen no-time ontelbaar veel complimenten. “Je ziet er prachtig uit”, “Wow” en “Couple goals”, klinkt het in de reacties.

Lees ook  Tokio uit La Casa de Papel met lang haar uit de kleren

Onzekerheden
Dat Emma er prachtig uitziet in deze onthullende outfit is een feit. Toch is ze naar eigen zeggen niet altijd zo zelfverzekerd over haar lichaam geweest.

In een eerder interview met Grazia vertelde ze: “Iedere vrouw heeft last van onzekerheden, ongeacht hoe ze eruitziet.”

“Maar ik zit nu veel lekkerder in mijn vel dan vroeger. En dat heeft weinig met mijn kledingmaat te maken, meer met hoe ik me voel.

Vroeger heb ik veel gedanst, klassiek en modern. Als ik dan iets aankwam, hoorde ik dat meteen: ‘Let erop dat je niet te dik wordt!’

Lees ook  Paaldansvideo van ‘Temptation’-Zwanetta te expliciet voor TikTok: «Echt vervelend!»

Dat legde een grote druk op me, omdat ik zelf ook begon te denken dat ik te stevig werd. Terwijl dat helemaal niet zo was.”

Inmiddels is de zangeres niet meer bezig met elk grammetje dat eraan komt of er afgaat. “Als ik zin heb in een stuk pizza, eet ik dat gewoon.

Dat is beter voor mijn mental health”, legt ze uit. Elke dag onderuitgezakt op de bank daarentegen, dat is niets voor Emma. “Ik ga veel naar de sportschool, al is me fit voelen belangrijker dan slank zijn.” You go, Emma!

Mensen die veel alchohol drinken worden vaker gestoken door muggen!

Vrouw moet 720 euro aftikken na uurtje parkeren