in ,

Emma (37) wordt opgewonden van bomen: ‘Het is de beste s*ks die ik ooit heb gehad’

Wanneer je verhalen als dit leest dan denk je al snel dat het een broodje aap verhaal is, maar dat is het absoluut niet. Een zekere Emma, momenteel 37 jaar, is al heel wat jaren stapelzot van bomen.

Niet omdat ze graag in de natuur wandelt, maar omdat ze daadwerkelijk opgewonden wordt van grote, stevige en harde stronken. Haar verhaal ging een jaartje geleden voornamelijk in de Britse media volledig viraal.

De Britse Emma blijkt namelijk een dendrofiel te zijn, iemand die zich s*ksueel aangetrokken voelt tot bomen.

Aanvankelijk testte ze in haar jonge jaren heel wat stevige bomen uit, maar enkele jaren geleden vond ze de ware voor haar.

Een prachtige boom die ze zelfs een naam heeft gegeven, Tim. Geen enkele man waar ze ooit het bed mee heeft gedeeld, kan blijkbaar tippen aan Tim.

Waanzinnige s*ks met boom Tim
Tim is blijkbaar niet enkel haar soulmate, maar ook de boom waar ze de beste s*ks ooit mee had:

Lees ook  Pizzalovers opgelet: De handtas voor je verse pizzapunt is nu te koop! Speciaal voor degene die absoluut niet zonder pizza kan!

“Mijn eerste keer met Tim trok ik mijn topje uit en wreef ik met mijn blote borsten tegen zijn boomstam tot ik een orgasme had. Met Tim heb ik de beste s*ks ooit.”

“Ik ben dol op het gevoel van huid tegen schors. Ik krijg daar een aangename sensatie van die ook een beetje pijn doet.

Het gevoel van zijn bladeren tegen mijn huid, laat me tintelen. Ik heb eigenlijk s*ks met hem elke week. Het is echt de beste seks die ik ooit had. Veel beter dan met eender welke man.”

Al haar s*ksuele noden worden dus bevredigd door de stronk van Tim, maar dat neemt niet weg dat ze af en toe ook nog wel eens naar andere bomen loert, vertelde ze enkele jaren geleden in een radio interview op het Britse Joe: “Ik kijk nog wel af en toe naar andere bomen, maar ik raak ze niet aan. Ik zou Tim nooit bedriegen.”

Lees ook  Mandy heeft 10 kinderen van 5 verschillende mannen - Hoef nooit meer te werken!

Boom Tim is blijkbaar niet enkel een s*ksgod, maar is ook zeer attent waar Emma blijkbaar heel veel emotionele steun bij vindt.

Enkele jaren geleden vertelde ze dat het haar ultieme droom was om ooit te trouwen met boom Tim. We betwijfelen of dat ondertussen gelukt is.

Of Emma stapelzot is of gewoon unieke seksuele noden heeft, laten we aan jullie om over te oordelen.

Wij raden alvast eerder één van deze spotgoedkope s*ksspeeltjes aan dan je pretstok of v*gina te wrijven tegen een stuk schors als je eens iets nieuw wil proberen.

Al geven we toe dat we zelf nog nooit een boom geprobeerd hebben dus misschien weten we gewoon niet over wat we spreken.

Kinderlokker uit Waddinxveen bekent belagen 25 kinderen, zegt dat hij hulp wil

Drama: volgens geruchten is het over tussen Ali B en Breghje