in ,

Ellen ten Damme onthult ‘verkrachting’ door Ali B.

Volgens roddelkoningin Yvonne Coldewijer staat er vanavond een schokkende onthulling op de planning door niemand minder dan Ellen ten Damme.

De zangeres schuift vanavond aan bij het tv-programma De Geknipte Gast van Özcan Akyol (Eus). Volgens Coldewijer wijst alles erop dat Ten Damme bekend maakt dat Ali B. haar in het verleden heeft misbruikt.

Vervelende dingen
Coldewijer: ”Ellen ten Damme is namelijk een aantal jaar geleden te gast geweest in het programma De Muziekkaravaan van Ali B. Zij is dus voor vier dagen overgevlogen naar Marokko.

Daar waren ze dus aan het draaien. En ehm, wat ik in die tijd heb vernomen, is dat er vervelende dingen zijn gebeurd tussen haar en Ali B.’ Dingen die zij niet wilde.”

Lees ook  Temptation-Megan uit de kleren in Dubai

Yvonne zegt dat er destijds melding is gemaakt bij het productiehuis, dat het ”totaal in de doofpot” heeft gestopt en dat er niets mee is gedaan.

Verkracht
”Maar nu hoorde ik van een andere spion, dat Eus een beetje heeft lopen kletsen hier en daar. En dat hij heeft gezegd dat Ellen vanavond in het programma gaat vertellen, en deze worden zijn gebruikt, dat zij is ‘verkracht’ door Ali B.

Toen ik het verhaal hoorde, aantal jaar geleden, hoorde ik niet het woord ‘verkracht’. Maar nu dus deze week wel” zo vervolgt Yvonne.

Lees ook  Dit zijn alle exen van Juultje Tieleman

’s Nachts naar haar kamer
Coldewijer weet niet of Ellen ten Damme zelf over een verkrachting heeft gesproken, maar weet wel dat Eus deze termen heeft gebruikt toen hij het verhaal rondbazuinde.

”Het schijnt dus dat hij (Ali B. red) naar haar (Ellen ten Damme) kamer is gegaan en daar over de grens is gegaan. En dit is dus gemeldt maar er is niks mee gebeurd.

Dat is natuurlijk heel kwalijk, ik weet niet of daar nog wat uitkomt, maar een ding is zeker”, zo zegt Yvonne: ”De bom gaat ont-ploffen na vanavond.”

Drastisch einde aan het leven van Gordon (53)

Zien: Oók Anouk klapt uit de school betreft Ali B: “Helemaal leegzuigen!”