in ,

Een voorkeur voor milfs: “Ik heb gevochten met de vader van haar kinderen”

Het is soms moeilijk om het type waarop je valt te definiëren. Toch weten Jorrick, Stijn en Efraïm het goed uit te leggen.

Hun voorkeur gaat namelijk naar dames die kinderen hebben. Zij vertellen ons waarom ze daten met milfs.

Stijn, 22

Waar komt je voorkeur voor milfs vandaan?
“Ik vind het heel fijn als er voor mij wordt gezorgd. En oudere vrouwen weten daar wel raad mee. Vooral als ze genoeg geld op de bank hebben.

Op dit punt in mijn leven ben ik niet op zoek naar een relatie. Ik laat me lekker verwennen door oudere vrouwen. En ik verwen hen weer op mijn manier.”

Hoe kom je in contact met deze moeders?
“Ik werk in een dure winkel in een drukke stad. Dus voordat de pandemie Nederland op slot had gegooid was het voor mij makkelijk om met oudere dames, met veel geld, in contact te komen.

Ze kwamen dagelijks bij mij in de winkel en sommigen zijn zelfs vaste klant. Door de versoepelingen komen er wel weer mensen over de vloer. Maar nu date ik met een vast persoon van 37 jaar. Daar heb ik het voorlopig leuk genoeg mee.”

Heb je ooit problemen gehad met de vaders van die kinderen?
“Gelukkig heb ik daar nooit problemen meer gehad.”

Date je alleen met milfs voor de lust, of zou je er ook wel met een willen eindigen?
“Voor mij is het puur voor de lust. Ik heb geen zin in een relatie. Voor mij is het lastig om me definitief te binden aan een enkel persoon.

Ondanks dat ik nu met een vaste persoon date, vind ik het lastig om het een relatie te noemen. Daar vind ik mezelf nog te jong voor.

Daarnaast zie ik mezelf niet eindigen met oudere vrouwen die kinderen hebben. Als ik daadwerkelijk een gezin wil starten dan kies ik liever iemand van mijn eigen leeftijd, die in dezelfde levensfase zit als ik. Een moeder heeft al een heel leven achter de rug.”

Wat zijn de verschillen tussen daten met een milf en daten met een leeftijdsgenoot?
“Als ik met iemand van mijn eigen leeftijd date wordt er verwacht dat ik altijd het voortouw neem. Dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg.

Maar bij een oudere dame hoef ik niets te zeggen en wordt er voor mij gezorgd. Dat is erg prettig. Daarnaast weten oudere dames precies wat ze willen in bed en communiceren ze goed. Dat is een enorm pluspunt.”

Jorrick, 29

Waar komt je voorkeur voor milfs vandaan?
“Ik ben niet specifiek op zoek naar dames met kinderen. In de bio van mijn datingapp staat niet dat uitsluitend moeders mogen reageren.

Lees ook  Nu te koop gouden beelden van middelvingers voor in je kast! Wie kan hem vandaag krijgen?

Maar ik vind de karaktereigenschappen en het verantwoordelijkheidsgevoel van moeders gewoon erg aantrekkelijk.

Als ik denk aan een ideale relatie dan denk ik aan een traditionele verstandhouding. De man zorgt voor brood op de plank en de vrouw zorgt voor het huishouden.

Vrouwen met kinderen nemen die rol automatisch op zich. Tegelijkertijd vind ik het fijn dat er goed voor me gezorgd wordt. Als ik thuiskom dan is het eten klaar, is de was gedaan en staat het bier koud.”

Hoe kom je in contact met deze moeders?
“Ik heb eigenlijk geen verklaring voor het feit dat vrouwen met kinderen constant op m’n pad terecht komen. Sommigen ontmoet ik via datingapps en anderen via social media.

Mijn huidige vriendin is 33. Ik leerde haar kennen via een gemeenschappelijke vriend. Voordat we begonnen met daten wist ik nog niet dat zij een kind had. Maar ik voelde me erg aangetrokken tot haar persoonlijkheid.

Daarnaast vind ik haar manier van denken mooi. Ik had meteen door dat zij veel volwassener is dan de meeste vrouwen van mijn leeftijd.

Haar prioriteiten liggen bij het gezinsleven. Toen ik er eenmaal achter kwam dat zij moeder was, wist ik waarom zij zo volwassen denkt.”

Heb je ooit problemen gehad met de vaders van die kinderen?
“Ja, helaas wel. Mijn ex-vriendin heeft vier kinderen. Hun vader was een jaloerse man. Dat ik de nieuwe man in het leven van zijn kinderen was, trok hij niet zo goed. Ik was achttien jaar jonger dan hun moeder.

Daarom snapte ik het wel een beetje, maar hij maakte het wel heel bond. We hebben zelfs gevochten. Gelukkig heb ik die kopzorgen nu niet meer.”

Date je weleens met milfs voor de lust?
“Ik date af en toe weleens voor de lust, dan maakt het niet uit of ze moeder is of niet.”

Wat zijn de verschillen tussen daten met een milf en daten met een leeftijdsgenoot?
“Ik zie vooral het verschil in hun denkwijze. In het algemeen zijn mensen met kinderen veel volwassener, dat vind ik persoonlijk heel fijn.

Ik heb weleens gedatet met een dame die nog geen moeder was. En haar prioriteiten lagen compleet ergens anders dan de mijne.

Ze was heel erg bezig met social media, feestjes en wijn drinken. Het is fijn dat zij daar de vrijheid voor had, maar daar liggen mijn interesses totaal niet. Dat was dus geen goede match.”

Lees ook  ‘Monsterlijke XXL-pitbull’ jaagt buurt én Viktor doodsangst aan, Frank Visser grijpt hard in

Efraïm, 28

Waar komt je voorkeur voor milfs vandaan?
“Vrouwen van mijn leeftijd, die kinderen hebben, zijn een stuk volwassener dan andere leeftijdsgenoten.

Dat vind ik in een relatie ontzettend prettig. Ik heb nu een aantal relaties achter de rug, waarvan een groot gedeelte met moeders.

En als ik zie hoe zij met hun kind omgaan, hoe zij in het leven staan en wat voor een verantwoordelijkheid zij hebben, dan kan ik alleen maar met bewondering naar ze kijken. Het maakt mij ook een stuk volwassener, waardoor ik mijn leven veel serieuzer neem.”

Hoe kom je in contact met deze moeders?
“Het is gek maar ik kom ze overal tegen. Ik kies een vrouw niet uit omdat ze moeder is. Ze komen toevallig op mijn pad.

Mijn ex-vriendin heb ik via Facebook leren kennen. Wij zaten in dezelfde Facebookgroep en ik vond haar er leuk uitzien. Ik stuurde een berichtje en uiteindelijk spraken we af. Pas na de derde of vierde date wist ik dat zij een kind had.”

Heb je ooit problemen gehad met de vaders van die kinderen?
“Nee, ikzelf niet. Maar mijn ex-vriendin werd wel een keer woest opgebeld. Haar ex kon niet waarderen dat ik bij haar over de vloer kwam.

Volgens hem was dat het huis waar zijn kind opgroeide en was daar geen ruimte was voor een andere man. Verder heb ik nooit problemen gehad.”

Date je alleen met milfs voor de lust of zou je er ook wel met een willen eindigen?
“Met mijn huidige vriendin wil ik oud worden en zij heeft geen kinderen. Dus als ik terugkijk naar mijn relaties uit het verleden, dan ben ik bijna geneigd te zeggen dat het puur voor de lust was.

Maar op dat moment voelde het voor mij als een serieuze relatie. Dat is ook wat zij dachten. Ze hadden al een kind en hadden geen tijd om spelletjes te spelen. Dus dat deed ik niet.”

Wat zijn de verschillen tussen een relatie met een milf en een dame zonder kind?
“Vrouwen met kinderen zijn een stuk volwassener. Hun manier van denken is veel stabieler. Zij zijn moeder en dat is wat ze voor de rest van hun leven zullen zijn.

Dames zonder kinderen zijn vaak nog op zoek naar hun identiteit. Ze vragen om bevestiging van de buitenwereld.

Terwijl een dame met een kind dat niet nodig heeft. Het kind is hun wereld en de rest komt op de tweede plaats. Dat bewonder ik heel erg en heeft mijn voorkeur.”

Foto’s: Bridget Maasland vraagt volgers wat er mis is met haar achterwerk!

Bella-Rae (1) doodgebeten door hond die pas een week in huis was