in

Een legging is geen broek!! Hopelijk realiseren ze zich dit na het zien van deze foto

De legging blijkt nog steeds HOT onder de mensen, maar waarom? Oké sommige mensen dragen een legging zoals het hoort.

Maar er zijn altijd nog uitzonderingen, die niet weten hoe het moet! Mensen stop ermee om je legging als een broek te dragen!!

Karl Lagerfeld schijnt ooit gezegd te hebben: ‘joggingbroeken zijn een teken van verlies. Je bent de controle over je leven kwijt en dus koop je maar een joggingbroek.

’ En ik ben het er wel een beetje mee eens—er kleeft een gevoel van verlies en nergens om geven aan dat type kleding.

Als ik mensen ’s ochtends het huis uit zie gaan in de joggingbroek waar ze gisteravond nog in op de bank lagen, vraag ik me af waarom ze niet even de moeite hebben genomen om een boyfriend jeans en trui aan te trekken. Heb je dan wél de moeite genomen om je tanden te poetsen?

Lees ook  Als je Sarah van Soelen in een bikini ziet: ‘Krijgt André Hazes wel heel veel spijt!’

Mode zou over verbeelding moeten gaan. Een van de redenen waarom ik het geweldig vind om in deze industrie te werken en door modebladen te bladeren is de fan-tas-tische kleding, waarvan ik het meeste niet eens kan betalen: Valentino jurken, broeken met wijde pijpen van The Row, Proenza Schouler jasjes.

Celebs, uiteraard, zijn de enigen die die kleding wél kunnen dragen. Zij het op de rode loper of daarbuiten. En als zij ze dragen krijgen wij een glimp van hoe het zou zijn om ze zelf te hebben.

En dat is dus precies waarom ik het niet uit kan staan als ik zie dat ze kiezen voor een legging als broek. In plaats van, nou ja, broeken als broek.

Er zijn heus wel momenten waarop een legging acceptabel is. Als je gaat sporten bijvoorbeeld. Ik heb zelf een legging die ik draag in het vliegtuig en die ik als een soort safety blanket beschouw.

Lees ook  Vrouwen vinden mannen met deze auto’s het meest aantrekkelijk

Ik heb ook gehoord dat leggings een uitkomst zijn als je zwanger bent, maar daar kan ik persoonlijk niets over zeggen.

Maar: leggings met hoge hakken? Leggings met een blazer? Leggings, gewoon omdat het kan? En celebs, de enige mensen die de fantasie van de modewereld in leven kunnen houden, in leggings? NEE.

Waarom niet gewoon een zwarte skinny? Of een baggy boyfriend jeans als je iets comfortabels wilt? Er zijn genoeg opties om uit te kiezen waarmee je er een stuk verzorgder uitziet. En die ook daadwerkelijk een broek zijn.

Maar alsjeblieft, en ja, Kendall, ik heb het tegen jou: je lijf is geweldig, en ja, je ziet er zelfs in een legging nog onmenselijk goed uit.

Maar als designers als Olivier Rousteing, Nicolas Ghesquière en zelfs Karl Lagerfeld himself in de rij staan om je te mogen kleden, waarom zou je dan niet gewoon voor een échte broek gaan?

Vrouw betaalt 7.000 dollar om enorme voorhoofd te verkleinen (video)

Man zakt voor 192ste keer voor theorie-examen rijbewijs